Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Слов'янськ, вул. Центральна, 38

Адреса:
Донецька область, Слов'янськ, вул. Центральна, 38
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:00-17:00, перерва: 12:00-13:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

 

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3 не зарахована
23 липня 2021, 12:29
Несмотря на множество плюсов, которые клиент получает при работе с банком, банк мягко говоря отстаёт, а именно:
1. Безопасность немного сомнительна. Есть возможность списания средств без подтверждения клиента. Попасть можно на крупную сумму, а банк будет не причем, и только разводить руками, мол вы сами подписались, ничего сделать не можем
2. Позор не иметь чипированных карточек на отделениях. Это старый век, это постоянное истирание, заклинивание в терминалах. А на фоне короновируса, ни о какой санитарии речь вообще не идет. И вообще у единиц банков остались такие первобытные карты. И вниманию клиентов это касается не только классических карточек, а и золотых и т. д.
Коментарі (3)
Ответ банка
Приватбанк
23 липня 2021, 13:12
Добрий день!
Безпека коштів є одним із наших пріоритетів. Ми робимо все, щоб вберегти наших клієнтів від шахрайства самих різних видів. Що ж до списання коштів з картки без додаткового підтвердження, така ситуація має місце бути, якщо ви раніше ввели та зберегли дані картки на сайті і дали згоду сайту на подібні списання. Такий спосіб оплати не суперечить правилам платіжних систем. У разі виникнення спірних ситуацій ми за зверненням клієнта можемо подати запит на оскарження тієї чи іншої операції.
На даний момент у відділення доставляють картки з чіпом, як звичайні, так і рівня Gold, а також є можливість оформити собі віртуальну картку в своєму Приват24, яку можна прив'язати до Apple/Google Pay для оплат в магазинах та мережі інтернет. Ми активно модернізуємо наші сервіси та запроваджуємо нові послуги, що роблять банківське обслуговування швидким та максимально комфортним.
4
15 січня 2019, 14:48
Хочу оставить еще один отзыв-жалобу в сторону Приватбанка. 08.01.2019 был совершен SWIFT платеж на сумму 7402,5$. Как понятно из заголовка, деньги, на момент написания отзыва (15.01.2019) не дошли. При первой связи с банком, мне сообщили, что банк корреспондент отправил платеж только 10.01.2019. Окей. Прошло 3 рабочих дня. Платежа снова нет. Получатель обращался в свой банк — никто и ничего не слышал. Снова звонок к менеджеру Приватбанка, снова шаблонные вопросы и ответы. Вот такие вот, удобные SWIFT переводы. К стате, получатель — китайский банк (юридический счет).
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
15 січня 2019, 15:32
Добрый день!
Извините, пожалуйста, за доставленные неудобства.
Ваш вопрос передан в работу профильным специалистам для его скорейшего решения. По результатам с Вами свяжется сотрудник банка.
Ещё раз извиняемся за доставленные неудобства.
С уважением, ПриватБанк.
2 не зарахована
12 грудня 2018, 19:36
Перепутал реквизиты позвонил на горячию линию Привата и мне обещали вернуть деньги в течении 3х дней но прошла неделя и некто нече невернул.звоню опять и мне говорят обращайтесь в тот банк куда ушли денги.Это нормально.НЕ операторы а идиоты вот и вся работа Привата.
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
12 грудня 2018, 20:12
Добрый день! Позвольте, пожалуйста, нам детальнее рассмотреть Ваш случай. Сообщите, пожалуйста, на help@pb.ua ссылку на этот отзыв, детали платежа и контакты для связи с Вами, чтобы мы могли разобраться в ситуации и предоставить ответ. Надеемся на обратную связь!
Відповідь адміністратора
Мінфін
18 грудня 2018, 17:13
Отзыв не подтверждён «Минфином» (на 18.12.2018).
Пользователь не предоставил документы по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Слов'янськ, вул. Центральна, 38. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Слов'янськ, вул. Центральна, 38- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.