Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Камінь-Каширський, вул. Коніщука, 26

Адреса:
Волинська область, Камінь-Каширський, вул. Коніщука, 26
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:30, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
20 липня 2022, 13:41
Жахливе обслуговування, працівниця на касі взагалі не привітна ,і ще й хамить, я прийшла щоб забрати гроші які мені скинули із за кордону, мені сказала що гроші скинула на картку, але потім як виявилось що їх на картці немає я прийшла знову до неї щоб попитатись чому немає грошей, а вона просто переді мною закрила фірточку і все… Я дуже обурена таким працівником
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
20 липня 2022, 14:58
Добрий день!
Від імені банку приносимо вибачення, що після звернення до відділення у вас залишився неприємний осад. За даною ситуацією буде проведено перевірку, за результатами якої вам зателефонує наш фахівець.
3
19 січня 2022, 23:17
Обслуговування жахливе працівники що сидять на касі не привітні таке відчуття що я прийшла до них додому і щось вимагаю. Замість того щоб допомогти або видати готівку тільки говорять що в це їхні обов’язки не входить або нема готівки. Щоб забрати свої же гроші треба по два дні ходити в банк і стояти у величезних чергах.
Коментарі (3)
Ответ банка
Приватбанк
20 січня 2022, 9:48
Доброго ранку!
Перепрошуємо за дану ситуацію. Ми звернулись в приватному повідомленні для уточнення деталей, щоб передати інформацію колегам та провести перевірку відносно коректності та якості обслуговування співробітника.
Що ж до питання відсутності готівки, на жаль, касир не має змоги видати потрібну вам суму, якщо в касі немає достатньої кількості готівки. Для зручності клієнтів ми додали в Приват24 можливість заздалегідь замовляти готівку на обране відділення і дату. Ви можете скористатись даним сервісом та якщо в процесі виникнуть питання чи труднощі, будь ласка, звертайтесь, будемо раді допомогти.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Камінь-Каширський, вул. Коніщука, 26. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Камінь-Каширський, вул. Коніщука, 26- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.