Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Надвірна, вул. В'ячеслава Чорновола, 4

Адреса:
Івано-Франківська область, Надвірна, вул. В'ячеслава Чорновола, 4
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:30, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
27 квітня 2023, 11:10
Хотел по полонить свою доларовую карту в нес 100$ терминал сразу написал что сбой в работе и больше не принимает деньги, естественно деньги на карту не пришли. Сразу в отделение подал заявку на инкассацию. И как уже у меня было инкассация не чего не нашла. Это у меня уже втрой раз так Приват банк ворует деньги.
Коментарі (1)
Ответ банка
Приватбанк
16 травня 2023, 9:13
Вітаємо.
Нам дуже прикро, що ви зіткнулись з такою ситуацією. За вашим зверненням проводиться додаткова перевірка. За результатом додатково повідомимо вас.
3
8 вересня 2022, 18:13
Приват банк відхиляєте запит замовити долларів, повідомлення про відхилення не приходять. А тепер ще й обмежили максимальну суму заявки на зняття до 1000 доларів на день, і не зрозуміло чи будуть гроші чи ні
Коментарі (4)
Ответ банка
Приватбанк
8 вересня 2022, 20:03
Добрий вечір!
Інформування про відміну замовлення через відсутність готівки на потрібному відділенні було відправлено в Приват24.
Ваша заявка на замовлення готівки була скасована по причині тимчасових складнощів у логістиці доларових банкнот із-за кордону. Через тимчасові труднощі з логістикою доставляння валюти та для задоволення потреб як найбільшої кількості клієнтів — максимальна сума замовлення наразі становить 1000 USD / 1000 EUR на день. Ми приносимо вибачення за завдані незручності та пропонуємо сформувати нову заявку. Якщо замовлення коштів буде виконане — Ви отримаєте про це повідомлення.
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відділення та банкомати Приватбанку в Надвірній 🏦 / Відділення Приватбанк: вул. В'ячеслава Чорновола, 4, Надвірна
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Надвірна, вул. В'ячеслава Чорновола, 4. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Надвірна, вул. В'ячеслава Чорновола, 4- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.