Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Миколаїв, вул. Театральна, 51

Адреса:
Миколаїв, вул. Театральна, 51
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:30, перерва каси: 13:00-14:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
22 лютого 2022, 13:01
22 02 2022 звернулась до консультанта Остринської (так вона представилась, коли я її запитала, але на бейджику було написано тільки ім'я «Алла») Миколаївського відділення ПриватБанку, щоб забрати валютні кошти новими купюрами. Мені відповіли, що нових купюр немає і запропонували звернутися за номером 3700 для з’ясування цього питання. Три рази я прослухала не потрібну мені інформацію, тиснула на різні цифри, як порадила Остринська, коли я попросила її навчити мене як додзвонитися до живого оператора, тому, що вважаю, що її робота полягає у тому, щоб зробити спілкування клієнта з банком як мога зручніше, але нічого так і не відбулось — зв’язатися з оператором за цим номером мені не вдалось, я тільки змарнувала час. Більш того, мені було запропоновано ходити по різних відділеннях банку на випадок, що мені все-таки поталанить і я заберу свої гроші.
Прошу відповісти на наступні питання:
1. як додзвонитися до живого оператора, не марнуючи час на непотрібну інформацію?
2. навіщо мені валютна картка, якщо я не можу нею користуватися?
Коментарі (8)
Ответ банка
Приватбанк
22 лютого 2022, 13:48
Добрий день!
В обігу знаходяться купюри доларів США, починаючи з 1928 року емісії, але критерієм якості є не рік випуску, а стан купюри: ступінь забруднення, наявність надривів, збереження елементів захисту та інше. В наших відділеннях усі банкноти проходять ретельну перевірку, тому усі купюри відповідають стандартам якості.
Ви можете звернутися до підтримки банку за будь-яким доступним каналом, що вказано на сайті: https://privatbank.ua. Для підключення оператора телефонної лінії — необхідно натиснути відповідну цифру, яку вам пропонує меню (зазвичай, це цифра 0). Якщо після цього в меню не буде озвучено питання, яке вас цікавить — для з’єднання з оператором потрібно натискати на решітку.
У випадку, якщо у вас є додаткові запитання — напишіть, будь ласка, нам в приватні повідомлення. Будемо раді допомогти!
1
25 листопада 2020, 12:21
С кредитной карты были сняты деньги под ноль!!! И никто в отделении не может ничего объяснить) говорят звони на горячую линию. По звонку на горячую линию, ответили: куда делись деньги мы не знаем, но выплачивать вам придется) хоть по 300 гривен. А заявку мы приняли, она ждёт рассмотрения. Две недели прошло, результата никакого… так скажите, как такое возможно, что банк не знает куда делись деньги???
Коментарі (2)
Ответ банка
Приватбанк
25 листопада 2020, 14:29
Добрий день!
Звернулись в особистому повідомленні для уточнення деталей.
1 не зарахована
10 лютого 2019, 20:23
Также имеется горький опыт сотрудничества с данным банком… Ещё лет 12-13 назад (точно уже и не припомню) брал и карточку «Универсальная» и в кредит компьютер… В итоге с зарплатами в то время было не очень и пришлось продать компьютер, чтоб закрыть кредит за него… В тоже время и карточку закрыл и вернул банку… Естественно за все эти года никаких бумаг о закрытии кредитов и т.д. не осталось… И вот решил я шагая в ногу со временем открыть снова карточку для оплаты, покупок и т.п. онлайн… А мне заявили, что оказывается у меня задолженность не понятно откуда и за что аж 4500 грн… Как сотрудник банка сказала типа за какой-то кредит на технику в придачу б/у!!! Теперь надо идти разбираться, что за долг, за что и откуда… Вообщем при Коломойском был банк как банк, а теперь… нет слов одни эмоции…
Коментарі (1)
Ответ банка
Приватбанк
11 лютого 2019, 9:13
Добрый день!
Нам очень жаль, что Вы испытали неудобства. Позвольте нам разобраться в ситуации. Направьте, пожалуйста, в личном сообщении Ваши контактные данные, чтобы мы смогли проверить информацию и Вас проинформировали
Відповідь адміністратора
Мінфін
13 лютого 2019, 17:38
Отзыв не подтверждён «Минфином» (на 13.02.2019).
Пользователь не предоставил документы по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Миколаїв, вул. Театральна, 51 . Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Миколаїв, вул. Театральна, 51 - конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.