Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Доманівка, вул. Зелена, 69

Адреса:
Миколаївська область, Доманівка, вул. Зелена, 69
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:00 - 17:00, перерва каси: 13:00-14:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
7 лютого 2022, 16:24
Жахливо. Відмовили 75-річній бабусі в оформленні УНІВЕРСАЛЬНОЇ картки, як тільки почули, що вона має використовуватися для ЩОРІЧНОГО переказу коштів за аренду пая, аргументувавши тим, що це ОДНОРАЗОВИЙ (??) переказ. КАРТКА УНІВЕРСАЛЬНА, яка вам різниця, як часто буде відбуватися переказ! Із вичайні співробітниці, і адміністратор — хамки. Прошу звернути на це увагу і фінансово вплинути на їх поведінку.
Коментарі (1)
Ответ банка
Приватбанк
7 лютого 2022, 17:38
Добрий день.
Йдемо до приватних повідомлень, щоб уточнити ваші дані, та детальніше розібратися в ситуації.
3
4 вересня 2020, 13:49
03 вересня я звернулася у відділення для заміни зарплатної картки (строк старої картки закінчився). Мені не змогли замінити картку банк відмовив мені в обслуговуванні, без надання пояснень. Я головний бухгалтер районної ради, через свій приват я заходжу у приват бізнес і обслуговую свою свою організацію, мені незрозуміло як надалі працювати. Мій чоловік голова ФГ який також є клієнтом приватбанку. Я буду вимушена клопотати у припинення обслуговування у вашому банку районної ради і ФГ. Дякую
Коментарі (1)
Ответ банка
Приватбанк
4 вересня 2020, 15:36
Добрий день!
Ваше питання вже розглядають фахівці. Ми прагнемо вирішити його в найкоротші терміни. По результату Вас проінформуємо.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Доманівка, вул. Зелена, 69. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Доманівка, вул. Зелена, 69- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.