Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Вінниця, вул. 600-річчя, 21

Адреса:
Вінниця, вул. 600-річчя, 21
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (каса: 09:00-18:00, перерва: 13:00-14:00), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
22 жовтня 2020, 3:06
Пополнил счёт на другую карту через терминал привата, а банк не хочет возвращать средства. Требует в обязательном порядке открыть карту привата, что является ограничением свобод человека. Не хочу я открывать карту этого банка. Замкнутый круг!!! Видимо придется только через суд…
Коментарі (5)
Ответ банка
Приватбанк
22 жовтня 2020, 10:44
Добрий день!
Дозвольте повідомити, що в подібних ситуаціях, нам необхідно переконатись, що повернення здійснюється саме платнику. Відкриття карти не призведе до зайвих витрат і займе всього кілька хвилин.
Також, є можливість за хвилину оформити віртуальну картку в Приват24. Вона має ті ж функції, але без наявності пластику. Для замовлення картки досить перейти в оновлену версію Приват24.
Для https://next.privat24.ua/ — увійти в обліковий запис, натиснути 'Гаманець' — '᎒' — Додати картку — Digital картка.
Для оновлених додатків Приват24 (iOS або android) — увійти в обліковий запис, натиснути 'Гаманець' — Додати картку — Digital картка.
Відеоінструкція: https://pb.ua/short?3UZ
З повагою, ПриватБанк.
1 не зарахована
24 березня 2019, 13:19
Перевел деньги через терминал Сторенко Николай Александрович 4890 4946 7068 2764 аванс а товар не отправляет что делать как разоблачить мошенника на олх???
Коментарі (2)
Ответ банка
Приватбанк
24 березня 2019, 14:05
Добрый день!
Нам очень жаль, что Вы столкнулись с такой ситуацией. Банк заинтересован в том, чтобы оберегать своих клиентов от мошеннических действий, и всегда работает совместно с правоохранительными органами для розыска и задержания злоумышленников, которые совершают противоправные действия относительно клиентов банка, но, к сожалению, в описанной Вами ситуации банк ограничен в своих возможностях. Расследованием случаев мошенничества, а также розыск и задержание воров, согласно законодательству, находятся вне юрисдикции банка. Этим занимаются правоохранительные органы, а банк в свою очередь всегда готов посодействовать этому любым необходимым образом. В случае попытки совершения относительно Вас мошеннических действий банк не может выступать в роли заявителя в милицию, так как стороной, против которой эти действия были направлены, являетесь Вы. Для проведения расследования по факту мошенничества мы рекомендуем Вам обратиться в правоохранительные органы, которые могут получить за оформленным, в соответствии с действующим законодательством, запросом всю необходимую информацию.
С уважением, Приватбанк.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Вінниця, вул. 600-річчя, 21 . Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Вінниця, вул. 600-річчя, 21 - конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.