Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 13

Адреса:
Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 13
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1 не зарахована
21 вересня 2020, 19:02
Відповідно до відомостей, що оприлюднені Фондом гарантування вкладів фізиччних осіб, ПриватБанк входить до банків-агентів Фонду гарантування вкладів, підключених до Автоматизованої системи виплат і відповідно починаючи з 11 вересня поточного року даний банк повинен здійснювати виплати коштів вкладникам неплатоспроможного АТ АКБ «Аркада».
Але що ми бачимо по факту? При звернені по вищезазначеному питанню до одного з відділень, що розміщене у м. Вінниця по вул. Хмельницьке шосе, 13, фахівці банку просто відмахнулись, відповівши, що жодних вказівок та розпоряджень не отримували. І навіть на прохання уточнити це питання у власного керівництва відповіли категоричною відмовою. Хочу зауважити що до них звернулась людина похилого віку, інвалід 2-ї групи, яка бажає отримати кошти, що відкладала собі, як додаткову добавку до пенсії. Навіть ця інформація ніяк не вплинула на працівників банку і на цьому розмову продовжувати вони вімовились преключившись на інших клієнтів.
Питання до керівництва банку — це цілеспрямована політика банку по відношеню до клієнтів чи то «чудова» та «високваліфікована» підготовка персоналу?
P.S. По факту зверталась моя сестра, Рудик Зоя Василівна.
Коментарі (2)
Ответ банка
Приватбанк
21 вересня 2020, 20:41
Нам дуже прикро, що після звернення до відділення залишилось таке враження. Для нас дуже важлива клієнтоорієнтованість всіх наших співробітників. Обов`язково розберемося в зазначеній ситуації. За результатом додатково повідомимо вашу сестру.
5 не зарахована
3 липня 2018, 14:32
За яких умов та при яких сумах боргу банк може подати до суду?
Коментарі (6)
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відділення та банкомати Приватбанку в Вінниці 🏦 / Відділення Приватбанк: вул. Хмельницьке шосе, 13, Вінниця
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 13. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 13- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.