Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Тернопіль, пр-т Степана Бандери, 38

Адреса:
Тернопіль, пр-т Степана Бандери, 38
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (каса: 09:00-18:00, перерва: 13:00-14:00), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
5 не зарахована
9 квітня 2020, 9:30
Дуже одобно корестуватись до датком приват 24 дякую розробникам…
Коментарі (3)
Ответ банка
Приватбанк
9 квітня 2020, 10:46
Добрий день!
Ваша оцінка дає нам змогу переконатися, що ми йдемо у правильному напрямку. Дякуємо, що знайшли час на відгук.
З повагою, ПриватБанк.
Відповідь адміністратора
Мінфін
10 квітня 2020, 17:38
Відгук не підтверджений «Мінфіном» (на 10.04.2020).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
3
18 лютого 2019, 14:38
Я на собі відчув жахливу роботу і хамську поведінку працівниці відділення на вул. Живова, 15, м. Тернопіль (навпроти гуртожитків Медакадемії перед торговим центром «Новус») ПриватБанку біля терміналів влітку 2018 року. Тоді я її пожалів, а дарма (варто було добитися хоча б звільнення такої працівниці), бо стан справ з клієнтами банку в даному відділенні (керівник вроді Приймак)не покращилася і виховної роботи з боку керівництва ПриватБанку в Тернополі з персоналом не проведено… Сьогодні, 18.02.2019 року близько 12.35 год. я був свідком хамського відношення до клієнта банку, котрий попросив допомоги для обслуговування свої банківської картки біля терміналу (крайній правий термінал якраз під відеокамерою). Так званий «консультант» (вроді на ім'я Іра) сидів, як звично на своєму кріслі і не побажав підійти до літнього клієнта (щось подібне як зі мною влітку минулого 2018 року). Від іншої працівниці банку, що проходила поряд, той літній чоловік теж замість допомоги (просив підійти до терміналу і допомогти йому в роботі з карткою) те ж у відповідь отримав фірмове хамство… Я прошу відповідну службу державної фінансової структури — ПриватБанку переглянути матеріали відеофіксації з камер вказаного відділення сьогодні в час з 12.30 до 12.45 і таки притягнути до дисциплінарної відповідальності працівниць банку та направити їх (та й видно їх нерадивого керівника) на переатестацію. Інакше, як показує практика, непокаране зло породжує ще більше зло і хамство.
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
18 лютого 2019, 16:11
Доброго дня!
Нам прикро, що відбулася така неприємна ситуація. Наша ціль — клієнтоорієнтованність, і тому ми не бажаємо, щоб наші клієнти відчували дискомфорт та мали неприємний осад після обслуговування в наших відділеннях. Дякуємо Вам, що надали всю необхідну інформацію. Ваше питання вже розглядають фахівці. Ми прагнемо вирішити його в найкоротші терміни. Про рішення Вам повідомлять відразу, як тільки будуть результати. Вибачте за незручності.
З повагою ПриватБанк.
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відділення та банкомати Приватбанку в Тернополі 🏦 / Відділення Приватбанк: пр-т Степана Бандери, 38, Тернопіль
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Тернопіль, пр-т Степана Бандери, 38. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Тернопіль, пр-т Степана Бандери, 38- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.