Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Лозова, вул. Павлоградська, 50

Адреса:
Харківська область, Лозова, вул. Павлоградська, 50
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:00-17:00, перерва каси: 12:00-13:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
29 лютого 2024, 21:27
Вітаю! 22.02.24 отримала на електрону адресу повідомлення від банку про відмову від підтримання зі мною ділових стосунків шляхом розірвання відносин та закриття рахунку. Джерело надходження коштів банку відомо, перекази здійснювались в межах України. Коштами користувалась тільки своїми. Я вдова загиблого військовослужбовця, мати дитини з інвалідністю, працюю вчителем. На рахунку приват банку були надходження соціальних виплат (одноразова виплата членам сім'ї загиблого, допомога по інвалідності, зарплата (держустанова), пільги на ком послуги). Всі операції законні, можу надати всі документи. Я користувалась приват банком дуже багато років, я не розумію за що зі мною так поступили? Найближчий інший банк знаходиться дуже далеко від мене, для мене дуже складно добиратися до будь-якого відділення враховуючи усі обставини. Я дуже сподіваюсь що це повідомлення прочитає саме людина, а не робот, і увійде у положення. Прошу відновити мої рахунки.
Коментарі (3)
Ответ банка
Приватбанк
2 березня 2024, 9:27
Вітаємо. Вже перевіряємо інформацію по описаній ситуації. Про результати вас повідомимо.
без оцінки
23 лютого 2018, 11:50
Добрый день! Прошу помощи или совета у тех, кто был в подобной ситуации.
В 2010 году в Приватбанке оформила кредитную карту с лимитом 2 000 грн. В марте 2014 г. не смогла погашать кредит. Задолженность составила 20 000 грн. В мае 2015 был суд, я признала свой долг в размере 20 000 грн (тело) и 11 500 грн %, всего 31 500 грн. В августе 2015 должна была выйти на пенсию по возрасту и сомнений, что я буду гасить задолженность не было. Не так сталось, як бажалось. Работы нет, пенсии нет, вкладов нет, доходов нет. В конце 2016 году я 3,5 месяца работала за границей. По приезду домой сразу поступило предложение от банка о реструктуризации долга до 25 000 грн. Я отказалась, т.к. осталась бы без средств к существованию. Осенью 2017 г. опять еду на заработки. В декабре, 25 приехала на праздники домой, а 28 декабря обратилась в исполнительную службу для погашения задолженности. Мне сказали обратиться в банк, и поставили в известность, что наложен запрет на выезд за границу (за уклонение от оплаты долга), арест на дом. В банке юрист ошарашила, что у меня долг на момент посещения был 310 000 грн, и предложила заплатить банку 67 000 грн. для закрытия вопроса. Или заплатить сумму по решению суда, а на остальную сумму сделать реструктуризацию. Я сразу сказала, что буду платить только 31 500 грн по решению суда и предложила оплатить 20 000 грн. Банк не согласился. В течение месяца я дважды была у юриста банка (просила вынести решение вопроса на высший кредитный комитет), 3 раза звонила на горячую линию, трижды разговаривала со службой безопасности — результата нет. Только угрозы. Итог — деньги уходят, работу за границей теряю, пенсия не знаю когда будет. Перспективы — найти работу в Украине на 3 000 грн и ждать пенсии. Вопрос:: в чем выгода банка? Ждать 20 % с моей пенсии?
Буду благодарна за любое конструктивное предложение или совет.
Коментарі (30)
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відділення та банкомати Приватбанку в Лозовій 🏦 / Відділення Приватбанк: вул. Павлоградська, 50 , Лозова
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Лозова, вул. Павлоградська, 50 . Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Лозова, вул. Павлоградська, 50 - конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.