Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Біла Церква, вул. Б. Хмельницького, 2/9

Адреса:
Київська область, Біла Церква, вул. Б. Хмельницького, 2/9
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30 - 17:30, перерва каси: 12:30-13:30, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1 не зарахована
19 квітня 2020, 21:13
Приватбанк наложил ограничение на пользование кредитом. При погашении долга, то есть приблизительно 20000 грн Банк может пересмотреть это решение. Мы с мужем торгуем на рынке вещами, вернее торговали, потому как сейчас в стране КАРАНТИН и НИЧЕГО НЕ РАБОТАЕТ. Денег нет. Вопрос: где взять? Можно, конечно что-то продать, а если нечего и некому. Даже почку не могу продать. Я звонила, интересовалась. Хотела спросить, почему в других странах предпринимателям помогают, а у нас просто уничтожают. Зачем ВЫ так? Я столько лет пользовалась услугами Вашего банка!!! Это уже просто отчаянье.
Коментарі (3)
Ответ банка
Приватбанк
20 квітня 2020, 9:39
Доброго ранку!
Ми розуміємо, що зміна ліміту могла стати несподіванкою. Дозвольте пояснити, що ліміт встановлюється для кожного клієнта індивідуально та розраховується на основі більш ніж сотні показників. При активному користуванні продуктами банку можливе збільшення ліміту в майбутньому.
З повагою, ПриватБанк.
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відділення та банкомати Приватбанку в Білій Церкві 🏦 / Відділення Приватбанк: вул. Б. Хмельницького, 2/9, Біла Церква
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Біла Церква, вул. Б. Хмельницького, 2/9. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Біла Церква, вул. Б. Хмельницького, 2/9- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.