Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Вишневе, вул. Святошинська, 27-Г

Адреса:
Київська область, Вишневе, вул. Святошинська, 27-Г
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00 - 18:00, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
11 червня 2023, 14:21
В м. Вишневе в відділенні банку відмовилися прийняти 20 ти доларову купюру через те що відірваний куточок приблизно пів сантиметри.
Коментарі (2)
Ответ банка
Приватбанк
11 червня 2023, 16:52
Вітаємо. Вже звернулись до вас у особисті повідомлення для того, щоб уточнити деталі ситуації.
3
27 жовтня 2021, 16:55
Уважаемый ПриватБанк, что у Вас за отношение к клиентам. Я заказал перевыпушенную карту на отделение и не могу ее забрать больше недели. Выдача занимает меньше минуты.

К консультантам не добраться (очередь сумашедшая, что пару раз простояв больше часа на холоде, развернулся
и ушел), охранник вообще подсказать ничего не может, переслать на другое отделение, также не хотят.

Не проще Вам нанять в таких случаях больше персонала?
Коментарі (6)
Ответ банка
Приватбанк
27 жовтня 2021, 17:58
Добрий день!
Перепрошуємо, що вам довелося зтикнутись з даною ситуацією. Ми постійно працюємо над покращенням сервісу та просимо клієнтів користуватись дистанційними каналами обслуговування для проведення операцій. Якщо ж візит у відділення все ж є необхідним можна скористатись нашим сайтом pb.ua/map та спланувати свій візит таким чином, щоб не витрачати зайвого часу на очікування. Знайшовши потрібне відділення можна переглянути його графік роботи і перерв, а також періоди найменшої навантаженості.
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відділення та банкомати Приватбанку в Вишневому 🏦 / Відділення Приватбанк: вул. Святошинська, 27-Г, Вишневе
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Вишневе, вул. Святошинська, 27-Г. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Вишневе, вул. Святошинська, 27-Г- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.