Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Мака́рів, вул. Дмитра Ростовського, 31/1

Адреса:
Київська область, Мака́рів, вул. Дмитра Ростовського, 31/1
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00 - 18:00, перерва каси: 13:00-14:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
7 липня 2021, 20:23
Здравствуйте. Сегодня хотела обменять карты так как социальная закончилась, а универсальная подходит к концу, но придя в банк в. Макарове Киевской области, была удивлена, что банк в одностороннем порядке расторг договор. Я спросила причину, но ее не объяснили, без каких либо причин. Прошу разъяснить почему мне отказали в продлении карт.
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
8 липня 2021, 10:13
Добрий день!
Наші колеги перевірять інформацію по вашому питанню та зв'яжуться за результатом.
3
22 березня 2019, 13:49
Доброго дня, нещодавно (15.03) в мене склалася така ситуація. При спробі оплатити карткою (кредитними коштами) в супермаркеті мені вибивало помилку. Я отримала смс повідомлення про те, що в мене стоїть обмеження на витрати кредитного ліміту. Звісно, це повідомлення поставило мене в дуже незручну ситуацію перед касиром. Перше питання яке в мене виникло, чому при блокуванні кредитних коштів мене ніхто не повідомив відразу. Чому така халатність? Я звернулася до опература в чат(Приват 24). На жобдне своє питання я так і не почула конкретної відповіді. Мені повідомили, що прийде смс повідомлення про скасування цього обмеження. Вчора (зовсім випадково) при спробі зняття кредитних коштів (приблизно 15 грн) операція пройшла успішно. Тобто, не було НІЯКОГО повідомлення про зняттая обмеження ліміту, так як і про його арешт. Сбогодні, при спробі переводу коштів на іншу карту, знову та сама ситуація «Відмова. Обмеження по витратах кредитного ліміту». На що я знову звернулася до оператора ( чат Приват 24), де мені повідомили про те, що мій кредитний ліміт знову заблокований сьогодні, конкретно (22.03). Знову ніяких пояснень, жодних повідомлень. В мене просто не вистачає слів… абсурд!
Звідки взялося це обмеження? Чому його відмінили потім знову заблокоували? Чому ПриватБанк не повідомляє ні про обмеження, ні про його скасування?
Коментарі (1)
Ответ банка
Приватбанк
22 березня 2019, 14:03
Доброго дня! Нам шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією. Дозвольте нам розібратися в даному інциденті. Вкажіть, будь ласка, в особистому повідомленні Ваші контактні дані, щоб ми перевірили інформацію та надали Вам відповідь.
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відділення та банкомати Приватбанку в Мака́рові 🏦 / Відділення Приватбанк: вул. Дмитра Ростовського, 31/1 , Мака́рів
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Мака́рів, вул. Дмитра Ростовського, 31/1 . Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Мака́рів, вул. Дмитра Ростовського, 31/1 - конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.