Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Київ, вул. Глибочицька, 29/31

Адреса:
Київ, вул. Глибочицька, 29/31
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00 - 18:00, перерва каси: 13:00 - 14:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
3 грудня 2020, 15:00
Вулиця Глибочицька, 29/31, Київ, 04050. Сьогодні 3 грудня десь опівдні зайшов у відділення обміняти монети номіналом 25 копійок, так як ними розраховуватися вже не можна. Сума була 10-12 гривень. Але настрій мені було зіпсовано. Я зразу зрозумів, що бажання виконувати свої службові обов«язки у касира не було. Згідно постанови НБУ № 117 від 12.08.2020 Про вилучення з готівкового обігу монет номіналом 25 копійок. Банки зобов»язані до 30 вересня 2021 року, а такий як Приват то до 30 вересня 2021 року приймати монети і обмінювати на грощі, якими можна розраховуватись в магазині- Безкоштовно, і нема різниці чи ти клієнт чи ні… А тут вже пропонують різні махінації. Звісно я розумію, що їй бавитись не хочеться, але це її робота… А тут питання, Ви клієнт кажу так, ну давайте на карточку, я кажу ну добре, але кажу Ви то знаєте, що якщо я захотів поміняти на нал, то… а тут почалося, хамство мені на ти вже. Я у тебя вобще не буду принимать, я кажу я зараз подзвоню на гарячу лінію, а у відповідь хоч Президенту… Мовчки забрав, подзвонив, звісно не Президенту а на 3700 вказав прізвище касира, лишив скаргу. Чомусь у відділені на Чорновола без проблем поміняли, я вже з переляку карточку тяну, бо вдруг знов почнуть принижувати, а тут все в нормі культурно на вищому рівні. Прошу вжити заходів.
Коментарі (1)
Ответ банка
Приватбанк
3 грудня 2020, 15:27
Добрий день!
Перепрошуємо за цю прикру ситуацію.
Перевіряємо інформацію за вашим сигналом.
Ми зателефонуємо вам додатково.
1
14 вересня 2020, 20:23
Живу в Києві 10 років, користуюся послугами Привату стільки ж. На початку вересня взяли і заблокували доларовий переказ — маю «довести своє перебування на підконтрольній території». Варіанти — довідка переселенця, договір про оренду житла, довідка з ЖЕКу або від сімейного лікаря. Нічого з цього не маю, а 14-го вересня дізнався, що ані собес, ані ЖЕК і лікарня через посилення карантину довідки не видають «до кінця карантину».
Пояснив ситуацію у відділенні банку — там розвели руками. Форс-мажор і лояльність клієнта для банку не значать нічого. Вже відкрив рахунок в іншому банку, там аж відчувається більш приязне ставлення і бажання вирішувати проблеми клієнта (особливо ті, в яких він не винен).
До того ж про зміну умов обслуговування повідомили поштою, звичайним листом, що загубився серед сотень інших. Інші банки телефонують і повідомляють, на кону — гроші і комфорт.
Це просто знущання. Нема слів
Коментарі (6)
Ответ банка
Приватбанк
15 вересня 2020, 9:47
Добрий день!
АТ КБ «ПриватБанк» є банком, який сумлінно та точно дотримується вимог чинного законодавства України.
Банк завжди готовий до співпраці, основою якої має бути повна відповідність взаємних дій законодавству України.
Необхідність актуалізації даних описана в положенні про здійснення банками фінансового моніторингу (постанова НБУ № 417) розділ I п.3; Розділ V та інших пунктах даної постанови. Таким чином, для можливості подальшого та коректного обслуговування, Банк, діючи в рамках діючого законодавства має отримати від вас документи для проходження ідентифікації.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Київ, вул. Глибочицька, 29/31 . Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Київ, вул. Глибочицька, 29/31 - конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.