Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Одеса, Люстдорфська дорога, 140-В

Адреса:
Одеса, Люстдорфська дорога, 140-В
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00 - 18:00, перерва каси: 13:00 - 14:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
2
19 березня 2022, 0:59
Здравствуйте!

Моя карта заморожена с 2015 г.
Средства использовались исключительно в личных целях, о чем я уже сообщала в устной и письменной форме.
Несмотря на многочисленные обращения, с просьбой о снятии ограничений, мне сообщали, что снять можно только судебном порядке.
Я пенсионерка, у меня нет сил и возможностей судиться с вами.
Убедительная прошу еще раз разморозить деньги, средства крайне необходимы в сложившейся ситуации в стране.
Я могу подойти на любом отделение для выяснения!
Скажите пожалуйста, есть ли в этом смысл и какой-то шанс что мне могут их разморозить в связи с ситуациец в стране?

Надеюсь на понимание
С уважение, Карапетян Наталья Игоревна
Коментарі (1)
Ответ банка
Приватбанк
19 березня 2022, 10:39
Добрий день!
При аналізі операцій були виявлені надходження коштів на вашу картку шахрайського характеру.
На жаль, наразі між вами і банком обмежена співпраця в зв´язку з шахрайськими діями по вашій картці.
Переглянути дане рішення можливо за рішенням суду, про що вам повідомляли раніше.
3
2 квітня 2020, 0:52
Что происходит, что за беспредел? Я моряк каждый месяц на свою карту переводил SWIFT платежи.Будучи в рейсе, я снять деньги не мог, сейчас пришел с рейса и хочу получить свои деньги, за которые вы получили комиссию при переводе.Мне не нужна ваша гривна, я хочу ту валюту в которой переводил.Вы совести не имеете.
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
2 квітня 2020, 9:44
Отримання готівки у валюті доступне за попереднім замовленням, задля задоволення попиту з боку клієнтів. Замовлення доступне в Приват24 web. Перепрошуємо від імені банку за можливі незручності. У разі виникнення додаткових питань, надішліть, будь ласка, в приватному повідомленні, ми з радістю Вам допоможемо.
3
13 березня 2020, 19:46
Я хотел открыть карту, менеджер девушка мне предложила GOLD карту, сказала мне будет удобнее с ней. Я особо в детали не вникал. Воспользовался я ней ровно 2 раза и то мелкие операции и забросил ее так как уехал в другую страну. Через 2 года вернулся и узнаю что у меня кредит на этой карте банк насчитал 500$ при этом ни каких предупреждений не было. Вот это настоящее кидалово людей. Самый ужасный банк и аферисты, никому не рекомендую. В России открывал подобную карту Gold. так там если долг появляется так ее блокируют до оплаты следующего годового обслуживания.
Коментарі (7)
Ответ банка
Приватбанк
13 березня 2020, 20:13
Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати Вас одразу повідомлять. Спасибі за розуміння.
3
21 жовтня 2019, 10:13
прихожу сегодня утром в 8:55 в отделение приватбанка в г. Одессе по ул. Люстдорфской дороге 140В, режим работы 9:00 — 18:00.
передо мной уже 7-8 человек. 9:00 банк еще закрыт, работники стоят курят, у них нет ключей!!!
9:34 алелуя пришел начальник отделения и открыл банк!!!
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
21 жовтня 2019, 11:33
Вибачте нас, будь ласка, за незручності, що виникли. Якісне обслуговування клієнтів є одним з наших пріоритетних завдань. Проаналізувавши ситуацію, ми проведемо бесіду зі співробітниками по даному випадку, щоб уникнути повторення подібної ситуації. За результатом додатково Вас повідомимо.
5
21 вересня 2019, 11:02
Очень удобная услуга чата ПриватБанка, мне очень нравится, быстрая консультация по любому вопросу, проблем с банком никогда не было, быстро отвечают, вежливые, что очень приятно в нашей стране на сегодняшний день.
Коментарі (1)
Ответ банка
Приватбанк
21 вересня 2019, 11:28
Добрий день!
Дякуємо за хорошу оцінку нашої роботи. Для нас дуже важливий зворотний зв'язок, завдяки йому ми розуміємо, що знаходимося на вірному шляху.
З повагою, ПриватБанк.
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відділення та банкомати Приватбанку в Одесі 🏦 / Відділення Приватбанк: Люстдорфська дорога, 140-В , Одеса
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Одеса, Люстдорфська дорога, 140-В . Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Одеса, Люстдорфська дорога, 140-В - конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.