Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Мала Виска, вул. Центральна, 79

Адреса:
Кировоградська область, Мала Виска, вул. Центральна, 79
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:00 - 17:00, перерыв: 12:00 - 13:00, Сб-Вс: выходной
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
2
31 березня 2019, 11:08
Дали на голд картку мені 15000гр кредитного ліміту+свої кошти мав на карті і користувався виключно власними коштами.Якщо брав крелитні, то за декілька днів повертав їх.Тут склалась така ситуація, що довелось на 3 місяці зняти кредитні кошти.Але ці місяці платив вправно відсотки і все що потрібно було.За 3 місяці закриваю борг і кладу свої 10000 для користування і ту приходить смс що мій ліміт становить 0гр.Так для чого мені ця карта, якщо там немає на усякий випадок кредитних коштів?І за які провини з мене їх зняли?
Коментарі (2)
Ответ банка
Приватбанк
31 березня 2019, 11:30
Доброго дня!
Ми шкодуємо, що Ви відчули незручності. Дозвольте пояснити, що розмір кредитного ліміту встановлюється для кожного клієнта індивідуально і при його наданні чи зміні враховуються сотні факторів, наприклад, як: 
— наявність довідки про доходи, закордонного паспорта або документів, що підтверджують володіння майном; 
— кредитна історія в ПриватБанку і в УБКІ (http://ubki.ua/);
— наявність депозитів, поточних рахунків, платежів, інших продуктів Приватбанку і т.д.
Рекомендуємо продовжувати активно користуватися карткою «Універсальною» та іншими продуктами банку, це може вплинути на суму кредитного ліміту в подальшому.
З повагою, ПриватБанк.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Мала Виска, вул. Центральна, 79. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Мала Виска, вул. Центральна, 79- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.