Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Снятин, вул. Шевченка, 81/3

Адреса:
Івано-Франківська область, Снятин, вул. Шевченка, 81/3
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:30, (каса: 08:30-17:30, перерва: 12:30-13:30), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
10 червня 2022, 14:41
Сьогодні вночі о 3:33 з моєї карти для виплат (на яку приходять виплати на дитину) зняли 503грн «Покупка»
Я телефонувала у Приват банк, (хоча таке враження, що у офіс президента, бо всі дуже зайняті) щоб дізнатись що то за «покупка» була здійснена мною, коли я спала. Але відповіді так і не отримала, бо телефонують до мене вже 2 год.
Бажання співпрацювати з банком рівняється 0.
Коментарі (1)
Ответ банка
Приватбанк
10 червня 2022, 16:37
Вітаємо!
Для проведення оплати на сторонніх сайтах та сервісах, або для прив'язки картки (збереження її для подальших оплат) необхідно, щоб були введені реквізити картки, що мають бути відомі лише її власнику. Відповідно списання коштів можливо лише в тому випадку, якщо раніше на сайті були введені дані картки. У випадку прив'язки картки до сайту, її власник тим самим дає згоду на списання платежів даним сайтом/сервісом без необхідності повторного підтвердження операції.
Рекомендуємо перевірити оплати, які були здійснені раніше на цьому сервісі. Для цього вам потрібно проглянути виписку по картці за минулі періоди в Приват24.
По зрозумілим причинам, ми не можемо публічно вказати інформацію стосовно руху коштів по вашій картці. При звернені на захищенні канали підтримки ( 3700, чат-онлайн ) вам з радістю підкажуть про який сайт йде мова та якщо даний сервіс вам незнайомий і ви не маєте відношення до цієї операції — наш фахівець сформує заявку в міжнародну платіжну систему для оспорювання операції.
У випадку, якщо у вас виникнуть труднощі чи додаткові запитання — ласкаво просимо в приватні повідомлення. Будемо раді підказати.
5
26 серпня 2019, 17:19
Щиро вдячна фахівцяв Привату за надану інформацію по виписці рахунку.Швидке обслуговування,інформативне.Дякую
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
26 серпня 2019, 18:08
Дякуємо Вам за відгук! Раді, що Ваше питання було успішно вирішено. Впевнені, що подальша співпраця з нашим банком буде також мати лише позитивний досвід.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Снятин, вул. Шевченка, 81/3. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Снятин, вул. Шевченка, 81/3- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.