Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Коломия, вул. Івана Франка, 3

Адреса:
Івано-Франківська область, Коломия, вул. Івана Франка, 3
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:30, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
4
3 березня 2021, 8:37
Це був мій улюблений банк! Але 24 лютого я робила покупку у закордонному магазині на суму 85.50 £ о 16.33, покупка була підтверджена кодом, при цьому глюків на сайті не було, а 26 лютого зранку у 8 годині приходить сповіщення що з мене ще списали 120 $ за 24 лютого 14.42, але я не змогла б зробити ту покупку бо на карті не було таких коштів о тій годині, в терміналі я поповнила карту о 15.20 і тільки після цього зробила покупку! Питання в тому ще що в мене тепер виходить борг в 5 365 грн, бо кредитний ліміт 3000 а на рахунку було більше 1000 грн, і як можливо було списати більшу суму, банк же автоматично відхиляє оплату коли на карті немає таких коштів, я дуже розчарована, подала заяву на повернення коштів але результату 0!
Коментарі (2)
Ответ банка
Приватбанк
3 березня 2021, 12:29
Добрий день!
Розуміємо ваші емоції, однак в даній ситуації просимо звернути увагу, що кошти списує не банк, а сайт, на якому були успішно вказані реквізити картки її власником.
З нашого боку, вже сформована заявка на опротестування операції, яка буде розглянута, згідно регламенту міжнародних платіжних систем.
Ви можете допомогти нам в цьому. Якщо ви ще не надавали документи, надайте, будь ласка, наявні у вас: чеки, скріни, листування з магазином або банком, в якому були операції на chargeback@privatbank.ua, в темі вкажіть, будь ласка, номер заявки. Це допоможе збільшити шанси на оскарження операції, щоб вона була закрита на вашу користь.
З повагою, ПриватБанк.
1
20 квітня 2019, 9:52
З моєї кредитної карточки відбулося списання яке я не робила в сумі 1300 грн!!! І приват банк не хоче повертати. В той час як робилося списання додаток приват24 не працював! до особистого банкіра не додзвонитися! Здирники і обианщики!!!
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
20 квітня 2019, 12:11
Доброго дня!
Нам шкода, що Ви отримали негативний досвід. Дозвольте нам розібратися в ситуації. Ми звернулись до Вас в особистих повідомленнях, щоб уточнити інформацію.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Коломия, вул. Івана Франка, 3. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Коломия, вул. Івана Франка, 3- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.