Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Тульчин, вул. Леонтовича, 46

Адреса:
Вінницька область, Тульчин, вул. Леонтовича, 46
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:00-17:00, (каса: 08:00-17:00, перерва: 12:00-13:00), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
4
1 листопада 2023, 20:15
Я учасник АТО, звертався до працівників банку з документами, щоб мені згідно закону не нараховувалися відсотки.Реакції нуль, як діяти?
Коментарі (1)
Ответ банка
Приватбанк
2 листопада 2023, 10:01
Вітаємо. Для призупинення нарахування відсотків вам необхідно надати в чат Допомога онлайн через особистий кабінет Приват24:
— посвідчення учасника бойових дій або посвідчення особи з інвалідністю внаслідок війни видане після 18.03.2014 р;
Разом із посвідченням необхідно надати один із документів, який підтверджує період проходження військової служби, а саме:
— військовий квиток із відповідними записами про період проходження служби (сторінки в повному розвороті);
— витяг з наказу (довідка про зарахування до особового складу військової частини);
— контракт на військову службу;
— довідка за формою 5 Інструкції з діловодства у Збройних Силах України (видана не раніше одного року до дати надання в Банк)
Важливо зазначити, що для переходу на «Кредитні канікули» потрібно надати саме оригінали документів (фото або скан копії).
1 не зарахована
26 липня 2018, 12:57
Такое вижу впервые… Вчера с мужем перечисляли средства на ЕГО карту через терминал Привата. Карта была использована в терминале, высветились его ФИО, средства в сумме 1700 пополнили, взяли чек.
На следеющий день муж не обнаружил деньги на карте и транзакции такой тоже нет. Глянул чек — а там совсем другой номер карты!!! Позвонил на 3700, сказали, что по ошибке деньги зачислились на какую-то техническую карту.
Какая *** техническая карта? У мужа только одна карта!!! «Заявка будет рассмотрена в течении 1-2 дней, приносим извинения за неудобства»
Что это *** такое, обясните, уважаемый Приватбанк? Не офигели ли Вы?
Коментарі (1)
Ответ банка
Приватбанк
26 липня 2018, 19:27
Позвольте нам подробно рассмотреть эту ситуацию. Направьте, пожалуйста, на help@pb.ua детали сложившейся ситуации и контактные данные, указав ссылку на отзыв, чтобы мы могли предоставить более детальную консультацию.
Відповідь адміністратора
Мінфін
31 липня 2018, 12:43
Отзыв не подтверждён «Минфином» (на 31.07.2018).
Пользователь не предоставил документы по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом данного банка.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Тульчин, вул. Леонтовича, 46 . Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Тульчин, вул. Леонтовича, 46 - конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.