Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Липовець, вул. Василя Липківського, 53

Адреса:
Вінницька область, Липовець, вул. Василя Липківського, 53
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:00-17:00, (каса: 08:00-17:00, перерва: 12:00-13:00), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
5 не зарахована
25 квітня 2024, 6:51
Нещодавно відвідувала відділення, оплачувала комунальні послуги. Допомогла привітна дівчина спеціаліст Юліана, щиро вдячна банку за таких працівників, оцінка однозначно 5/5!
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
25 квітня 2024, 9:40
Вітаємо.
Дякуємо за відгук. Ваше задоволення – це саме те, чого ми прагнемо.
4 не зарахована
16 вересня 2019, 12:37
Доброго дня! В мене склалась така ситуація: пішла відкривати карту для виплат, відкрити її не змогли, тому що не сканувався мій id паспорт, сказали підійти через пару днів, можливо якийсь збій. Була у 3-х відділеннях, ні в одному паспорт не сканується. Їздила навіть в паспортний, там перевірили, з паспортом все добре, він дійсний, пошкоджень не має. Мені мають прийти на карточку не малі кошти і потрібна карта саме вашого банку, а відкрити мені її не можуть. Що мені робити в даній ситуації?
Коментарі (8)
Ответ банка
Приватбанк
16 вересня 2019, 13:59
Добрий день!
Нам дуже шкода, що Ви стикнулись з такою ситуацією.
Ми запросили в особистому повідомленні Ваш номер телефону, щоб детальніше розглянути Ваш випадок, і розібратися в ситуації, що склалася.
З повагою, ПриватБанк.
5 не зарахована
26 лютого 2018, 17:34
Матвійчук Олександр Сергійович, м. Запорожжя, карта приватбанка 4149 4393 9255 4121, оператор він же менеджер Ігор Кот. Продают дитячі коляски на сайті ООО «Укрлонг». Після отримання коштів на протязі 5 днів виключали телефон, блокували, ігнорували, потім закрили сайт та пропали. Впевнений, що за цей період багатьох обманули.

Прошу відгукнутися тих хто був обманутий.

Вказана карта на третій день була мною заблокована за допомогою оператора Приват банка та написана заява до поліції. Зараз триває перевірка службою безпеки. Маю надію на повернення коштів.
Коментарі (4)
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відділення та банкомати Приватбанку в Липовці 🏦 / Відділення Приватбанк: вул. Василя Липківського, 53, Липовець
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Липовець, вул. Василя Липківського, 53. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Липовець, вул. Василя Липківського, 53- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.