Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Пирятин, вул. Соборна, 32

Адреса:
Полтавська область, Пирятин, вул. Соборна, 32
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:30, перерва: 12:30-13:30, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

 

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1 не зарахована
2 серпня 2021, 22:16
Розповсюдження інформації, має право розповідать скільки і у кого є депозитів і яка сума, це стосовно замісника директора банку. Дякую за увагу. Хамське відношення до людей, ви їй корону видаєте кожного ранку, ще ви не всі види послуг вказуєте, тепер через вашого працівника можливо взнати чий номер телефону, а також фото цієї людини. Це додаткова послуга? База даних відкрита для всіх.
Коментарі (1)
Ответ банка
Приватбанк
3 серпня 2021, 9:58
Банк дотримується політики нетерпимості шахрайства.
Ми звернулися до вас в приватних повідомленнях, щоб детальніше розібратись в ситуації.
1 не зарахована
27 січня 2020, 17:53
два месяца назад меня оштрафовали гаишники на 50гр.за то что ехал без шлема.Штраф уплатил на следующий день но квитанцию не сдал в полицию(так как не знал что ее надо туда сдавать).Через два месяца пришла смс что мою картку (кредитную) в приват банке наложен арест.После визита в исполнительную службу арест был снят.Но кредитный лимит остался на нолю.Посылал запрос но кредит мне так и не востановили(на картке было 13тысяч их просто заморозили).пришлось закрыть картку.Вот так из-за 50 гривен штрафа могут закрыть счет на картке.
Коментарі (4)
Ответ банка
Приватбанк
PrivatBankQM
27 січня 2020, 18:24
Добрий вечір!
Нам би не хотілося, щоб у Вас склалося негативне враження про банк.
Рішення про надання кредитного ліміту приймається індивідуально для кожного клієнта. При цьому, банк враховує сотні факторів, що впливають на кінцевий результат та можливу суму ліміту. Рекомендуємо продовжувати активно користуватись продуктами банку, це може вплинути на позицію банку в майбутньому.
З повагою, ПриватБанк.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Пирятин, вул. Соборна, 32 . Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Пирятин, вул. Соборна, 32 - конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.