Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Оржиця, вул. Центральна, 25-В

Адреса:
Полтавська область, Оржиця, вул. Центральна, 25-В
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:00-17:00, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
5
22 травня 2022, 13:05
Снимает деньги с февраля, заметила только сейчас. В Днепре никогда не была. Сначала сняли 199 грн, потом 149, теперь опять 199! Что за воровство? Решите пожалуйста проблему!!!
Коментарі (3)
Ответ банка
Приватбанк
22 травня 2022, 15:09
Вітаємо!
Дана оплата проведена через платіжний сервіс liqpay.
Картку було додано раніше на сайті, що приймає оплату за допомогою платіжного інструмента liqpay та підключено підписку.
Для підключення підписки потрібно було вказати дані картки та підтвердити операцію додатково.
Ви можете отримати інформацію щодо платежу(сайт де було проведено оплату) звернувшись в наш чат через захищений канал на сторінці https://www.liqpay.ua/.
Можливо, це допоможе згадати, де саме та при яких обставинах було підключено платіж.
1
20 квітня 2020, 19:47
В Мене з карти хтось зняв о третій ночі кошти яких у мене небуло але банк без моєї згоди надав комусь овердрафт у розмірі 12500 їх зняли і я тепер мушу по їхніх словах їм платити прийшов переводити від рідних на карту вони без відома протягом п'яти хвилин списали їх це беспрєдєл а ни банк
Коментарі (2)
Ответ банка
Приватбанк
20 квітня 2020, 20:09
Добрий вечір!
Ми запросили в особистих повідомленнях Ваші контактні дані, щоб перевірити інформацію та розібратися в ситуації, що склалася.
З повагою, ПриватБанк.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Оржиця, вул. Центральна, 25-В. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Оржиця, вул. Центральна, 25-В- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.