Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Хорол, вул. Незалежності, 29

Адреса:
Полтавська область, Хорол, вул. Незалежності, 29
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:00-17:00, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
5
15 жовтня 2022, 16:56
Дуже велике дякую! Нашим шановним операторам Приват банку, а особливо Олі (Olga Allakinа), яка дзвонила і турбувалася про мої кошти, які я несвідомо перечислила шахраям. Дякую! Вже навіть і не надіялась що їх повернуть. Приємно мати справу із серйозним БАНКОМ і приємними людьми. Добре бути вашим клієнтом, почуваюся захищеною.
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
15 жовтня 2022, 18:49
Добрий вечір!
Завжди раді прийти на допомогу. Дякуємо, що ви з нами :)
1
28 грудня 2015, 18:03
И снова здравствуйте! Уважаемый Приватбанк! Пишу уже в который раз, но Ваша реакция — тишина! Я уже отправила 3 жалобы на имя Представителя Правления Приватбанка — реакции нет. Когда будут приняты меры по разблокированию моей зарплатной карты? По номеру 3700 никогда нет свободных операторов, сегодня пол дня звонила. В чате хамы и некомпетентные студенты. Ответ один — обращайтесь в суд и органы, какие органы? Дайте мне решение банка в письменном виде и я пойду его оспаривать в суде! В НБУ тоже относяться к подобным жалобам с закрыты глазами. Я хочу прекратить сотрудничество с Приватбанком! Зачем мне счета в банке, если я не могу ими пользоваться?! Никто не имеет ко мне финансовых претензий, заявления у Вас на горячей линии! Мне обещали карту разблокировать еще 23 декабря!
Коментарі (3)
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Хорол, вул. Незалежності, 29 . Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Хорол, вул. Незалежності, 29 - конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.