Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Арциз, вул. Свободи, 97-А

Адреса:
Одеська область, Арциз, вул. Свободи, 97-А
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30 - 17:30, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

 

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
9 березня 2022, 1:42
Согласно розпоряжения КМУ 02.03.2022 198-р арест будет снят со счетов в случае если на счёте менее 100000 грн, и не снимают! При том что, счёт является социальным! В привате такое ощущение что творится одно беззаконие!!! Самый ужасный банк!!!
В приложении общался с оператором, сказал что снимут в течение двух рабочих дней, а прошло уже 4
Коментарі (1)
Ответ банка
Приватбанк
9 березня 2022, 9:31
Доброго ранку!
Банк обслуговує клієнтів керуючись діючим законодавством та нормами НБУ.
Ми дійсно отримали роз´яснення щодо можливості зняття арештів, якщо сума арешту не перевищує 100 000 грн. Зараз проходить централізоване зняття, для цього нашим колегам потрібно трохи часу.
Що ж до того, що картка заблокована за вимогою виконавчої служби то зазначимо, що картка для виплат не є карткою зі спеціальним режимом використання і може бути поповнена також нецільовими коштами. Щоб окрема картка не була заблокована це має бути вказано виконавцем в постанові.
Також вже є можливість відкрити нову Digital-картку, яку можна буде поповнити та проводити видаткові операції.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Арциз, вул. Свободи, 97-А. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Арциз, вул. Свободи, 97-А- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.