Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Кропивницький (Кіровоград), вул. Велика Перспективна, 40

Адреса:
Кропивницький (Кіровоград), вул. Велика Перспективна, 40
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00 - 18:00, перерва каси: 13:00-14:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
4
1 листопада 2022, 23:13
Я користувалася картою Універсальною в приват банкі, я погасила усю суму заборгованості, Окей! Вони знімали на якусь скарбничку — Якої в мене нема, Окей — обов’язковий платіж знімали. Але! ЧОМУ! За використання кредитної картки універсальної знімають 200 гривень або 70 гривень, це буде завжди так знімати? Чи один тільки раз? Я закрила карту ще зверху було 20 гривень, і мені ще зняли! Процентів великих не було, але я хочу закрити карту і забути! А не я постійно плачу гроші, тому що колись там я користувалася цією карткою, як це розуміти? Дякую!
Коментарі (1)
Ответ банка
Приватбанк
2 листопада 2022, 9:46
Вітаємо.
Якщо в жовтні у вас була заборгованість не в пільговому періоді — за кожен день цього періоду нараховувалася комісія.
Коли борг був погашений, відповідно, нарахування % припинилося, але за умовами користування карткою — списання процентів відбувається 1 числа місяця, наступного за місяцем закінчення пільгового періоду.
Знімається та сума, яка була нарахована до дати погашення. pb.ua/karta
Детальний розрахунок нарахування відсотків доступний у виписці Приват24. При натисканні на операцію списання % натисніть, будь ласка, 'Показати розрахунки >>'.
Відключення або підключення умов накопичення по Скарбничці також завжди вам доступне в Приват24. Це дуже легко зробити в меню Сервіси — Депозити — Скарбничка — Джерела накопичення.
2
30 березня 2021, 17:46
Сегодня посетили отделение Приват Банка вулиця Велика Перспективна, 40, Кропивницький, Кіровоградська область, кассир, мало того, что задержалась с обеденного перерыва на 15 минут, так ещё и нахамила ребёнку за то, что тот постучал в кошко, ожидая возле окна кассы. После чего всех людей, которые ожидали очереди, совершенно не корректным и хамским образом выгнали на улицу, «ждать очереди в кассу там». Научите, пожалуйста, персонал именно этого отделения общаться с клиентами. Так как это уже не первая жалоба, судя по отзывам, в гугл.
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
30 березня 2021, 18:03
Добрий день!
Перепрошуємо за дану ситуацію.
Ми звернулись в особистому повідомленні, щоб уточнити ваші контактні дані та перевірити інформацію.
без оцінки
23 серпня 2017, 11:45
Шахрайство в Інтернеті — не така вже рідкість. Незважаючи на те, що маю досить великий досвід у виписуванні різноманітних товарів через інтернет, мало не стала жертвою шахрайства. Перерахувала через Приват 24 немаленьку суму — 3250 грн за товар. У відповідь — мовчання. Наступного дня телефоную, відповіли — ваш товар відправлено. А де код відправлення? Говорять: я зараз не біля комп’ютера, перетелефоную пізніше. Ніхто не передзвонив. Наступного дня знову телефоную — і на мобільний, і на стаціонарний телефон, вказаний на сайті. Мої дзвінки просто скидають. Звернулася на гарячу лінію Приватбанку. Його дії були професійними і швидкими — картку, на яку я перерахувала кошти, заблокували. Пройшло десь година-півтори, і мені дзвіночок від фірми, у якої я замовляла товар: мовляв, вибачте, ми переплутали і адресу відправки, і телефон вказали не ваш, зараз виправляємо ситуацію. Звісно, ніхто не застрахований від помилок, але в такому разі відразу зв’язуються з клієнтом, пояснюють ситуацію, а не скидають дзвінки. Словом, що б не говорили, я впевнена — то була спроба шахрайства! І лише завдяки швидким і професійним діям працівників Приватбанку я таки отримала своє замовлення! Щиро вам дякую! Всім — здоров’я, удачі, банку — процвітання!
Коментарі (6)
без оцінки
28 липня 2017, 15:23
Хотели взять бу авто в лизинг, по условиям изначально авто должны были сфоткать и отправить на независимую экспертизу в главном банке приват плюс нужно было внести аванс в размере 7000грн… Все сделали ждём ответа… Ответ пришел типа машина не соответствует заявленной цене продавца тоесть те деньги что нам нужны на машину банк нам не дает… Говорят ищите другую машину, но мы отказались.Ответ банка без проблем ваше право, аванс вернем в течении суток.Аванс был внесен 19.07 сегодня 28.07 тишинаааа… Куда не позвониш и не напишешь говорят ожидайте, деньги были сняты с кредитной карты, тоесть проценты я уже плачу но не понятно за что, каждый оператор переводит стрелки на другого, типа заявка подана ожидайте сначала говорили в течении суток, потом троьх пяти, один воще сказал 30дней… А проценты то я плачу не понятно за что… Я просто в шоке, куда идти, кому писать что б вернули деньги...????
Коментарі (10)
Ответ банка
Приватбанк
29 липня 2017, 16:11
Уважаемый Автор!
Приносим свои извинения за доставленные неудобства.
Позвольте, пожалуйста, нам детальнее рассмотреть Ваш случай. Сообщите, пожалуйста, в личном сообщении ссылку на этот отзыв и контакты для связи с Вами, чтобы мы могли разобраться и дать комментарии. Надеемся на обратную связь!
С уважением, ПриватБанк.
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відділення та банкомати Приватбанку в Кропивницком (Кіровограді) 🏦 / Відділення Приватбанк: вул. Велика Перспективна, 40, Кропивницький (Кіровоград)
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Кропивницький (Кіровоград), вул. Велика Перспективна, 40. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Кропивницький (Кіровоград), вул. Велика Перспективна, 40- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.