Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Сколе, вул. Данила Галицького, 7

Адреса:
Львівська область, Сколе, вул. Данила Галицького, 7
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (каса: 09:00-17:15, перерва: 13:00-13:15), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
27 листопада 2020, 22:47
Моє підприємство займається міжнародними перевезеннями вантажів, відповідно маємо валютні надходження, евро доллар вирішили для розвитку зайнятись імпортом авто з америки привезли і розмитнили вже більше десятка авто всі оплати офіційні без всяких махінацій все документально підтверджено і от 24.11 зробив свіфт на наступний куплений на аукціоні автомобіль гроші не пішли так званий фінмоніторинг «запідозрив» ризиковану операцію попросили надати підтверджуючі документи — надав документи + пояснення, мало попросили ще — додав ще документи + пояснення. Сьогодні, пятницю вечером мене повідомили, що ваш платіж заблоковано, ну типу ідіть у *** , Ще раз — мій валютний рахунок, МОЇ кошти на ньому, дві сторінки писаних пояснень, куча підтверджуючих документів??? А ви кажете північна корея, АГА! До понеділка мені аукціон нарахує 150 $ за невчасну оплату лоту (по 50 $ доба ), а потім за стоянку добавлять!!! І того десь на 500 $ планую попасти. З понеділка буду закривати всі рахунки в приватбанку і всім раджу робити та само якщо хочете спокійно бізнес робити!!!
Коментарі (4)
Ответ банка
Приватбанк
28 листопада 2020, 11:42
Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати вас одразу повідомлять. Спасибі за розуміння.
3
30 березня 2020, 14:50
Сьогодні спробувала обміняти у Сколівському відділенні банку 200 євро, отримала відмову, мотивували що немає готівки. Хоча за час неуспішних спроб додзвонитись до оператора касир готівку видавала!!! При тому під самим відділенням банку «валютчики» обмінюють валюту по суттєво нижчому курсу, і несуть на обмін у цей же банк. Чому у даному відділенні обмін валют працює вибірково???
Коментарі (1)
Ответ банка
Приватбанк
30 березня 2020, 15:51
Добрий день!
Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати Вас одразу повідомлять.
2
27 серпня 2018, 11:15
Всього одна людина обслуговує відділення, так що чекати на те, щоб оформити карточку потрібно годинами
Коментарі (5)
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відділення та банкомати Приватбанку в Сколе 🏦 / Відділення Приватбанк: вул. Данила Галицького, 7, Сколе
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Сколе, вул. Данила Галицького, 7. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Сколе, вул. Данила Галицького, 7- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.