Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Біляївка, вул. Костіна, 11

Адреса:
Одеська область, Біляївка, вул. Костіна, 11
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:00-17:00, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

 

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
8 лютого 2020, 18:09
Оформляла зарплатную карту в отделении в г. Беляевка Одесской обл. по ул. Костина 11, менеджер Догадаева Олеся. При обращении, менеджер достала со стола карту и начала оформлять, по завершении молча достаёт вторую карту и снова принимается за оформление. На моё возражение об оформлении второй карты, Олеся Догадаева отвечает, что это и есть зарплатная карта, а первая была кредитной… То-есть она даже не удосужилась объяснить, что первая кредитная и нужна ли она мне вобще… При этом по словам менеджера закрыть карту можно только через три месяца. Это где такое написано, что я не могу закрыть карту, которую не просила мне оформлять, в любой момент? При этом мне надо снова тратить свое время и деньги на дорогу в Банк. Не надо писать, что вам очень жаль, что у меня возникла такая ситуация и банк клиентоориентированный. Он никогда таким не был. Сотрудники хамовитые, не приветливые, пренибрежительно относятся ко всем клиентам.
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
PrivatBankQM
8 лютого 2020, 20:01
Добрий вечір!
Перепрошуємо за завдані незручності.
Описана Вами ситуація не є стандартом обслуговування. Ми звернулись до Вас в особистому повідомленні та запросили контактні дані, щоб розібратись в ситуації та провести перевірку відносно дій співробітника.
З повагою, ПриватБанк.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Біляївка, вул. Костіна, 11 . Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Біляївка, вул. Костіна, 11 - конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.