Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Снігурівка, вул. Суворова, 33/3

Адреса:
Миколаївська область, Снігурівка, вул. Суворова, 33/3
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:00-17:00, каса: 08:00-14:30, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

 

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
19 жовтня 2018, 20:26
16.10.18 был выслан перевод в злотых,18.10. Пришло уведомление о зачислении и конверктации валюты, а денег на счету нету… Как это возможно?!
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
19 жовтня 2018, 20:34
Уважаемый Автор!
Направьте, пожалуйста, на нашу почту help@pb.ua детали сложившейся ситуации и Ваши контактные данные, чтобы мы могли помочь в решении вопроса.
С уважением, ПриватБанк.
1
5 серпня 2018, 12:05
Пополняла свою карту, был у терминала какой то глюк.Деньги ушли неизвестно куда.Подала заявку на возврат денег, ответили что транзакция была, но кто вносил эти деньги не известно.Это притом что деньги ушли за долги другого клиента.То есть клиент не платит, значит зачислять будем что попало.
Коментарі (21)
Ответ банка
Приватбанк
PrivatBankQM
5 серпня 2018, 16:19
Уважаемый Автор!
Приносим извинения за доставленные неудобства.
Нам очень жаль, что у Вас сложилось негативное мнение о банке. Сообщите, пожалуйста, в письме на почту help@pb.ua описание ситуации и контакты для связи, чтобы мы могли разобраться и решить возникшие вопросы.
С уважением, ПриватБанк.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Снігурівка, вул. Суворова, 33/3. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Снігурівка, вул. Суворова, 33/3- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.