Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Веселинове, вул. Мозолевського, 1-Б

Адреса:
Миколаївська область, Веселинове, вул. Мозолевського, 1-Б
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:00-17:00, перерва каси: 13:00-14:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
17 липня 2021, 0:09
Зайшов до відділення замінити пластикову картку до рахунку так як закінчився термін дії. І почалося… Щоб отримати бажаний пластик потрібно по перше сфотографуватися з пластиком грудях (що дуже нагадує як фотографують злочинців з номером на грудях), причому відмовиться не можливо. Фотографують Вас кожного разу як міняєте пластик чи активізацію даних і т.д. По друге потрібно тричі розписатися пальцем в планшеті. Що підписуєш не зрозуміло, на питання чи можливо це роздрукувати і підписати відповіли що системою не передбачено. Емоцій море… Таке враження що ти не поважній банківській установі а де інде… А якщо срок дії закінчився в декількох карток… Ото вже весело буде. Що цікаво раніше було набагато простіше, надав паспорт і код отримав свій пластик і все.
Коментарі (12)
Ответ банка
Приватбанк
17 липня 2021, 8:57
Добрий ранок!
Ми піклуємося про те, щоб наші клієнти отримували тільки краще обслуговування. Перевипустити картку можна на віртуальну за кілька кліків в Приват24. Вона має всі властивості звичайних пластикових карток, тільки без фізичного пластику.
Для замовлення картки досить перейти в оновлену версію Приват24.
Для https://next.privat24.ua/ — увійти в обліковий запис, натиснути 'Гаманець' — '᎒' — Додати картку — Digital картка.
Для оновлених додатків Приват24 (iOS або android) — увійти в обліковий запис, натиснути 'Гаманець' — Додати картку — Digital картка.
Відеоінструкція: https://pb.ua/short?3UZ
Ми звернулися до вас в приватні повідомлення, щоб уточнити ваші контакти та детальніше розглянути ваш випадок.
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відділення та банкомати Приватбанку в Весели́новому 🏦 / Відділення Приватбанк: вул. Мозолевського, 1-Б, Веселинове
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Веселинове, вул. Мозолевського, 1-Б. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Веселинове, вул. Мозолевського, 1-Б- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.