Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Дніпро, ж/м Червоний Камінь, 18-А

Адреса:
Дніпро, ж/м Червоний Камінь, 18-А
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:30, (каса: 08:30-17:30, перерва: 12:30-13:30), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
2 січня 2023, 22:27
Понимаю, что тревога и нет света, но за 2 недели не получить свои 200 евро.
Это сейчас нормально? Пришёл в кассу, мне сказали, что надо было приходить вчера, а сейчас эта сумма вам не доступна. В колл центр дозвониться невозможно, что делать? Прошу со мной связаться ответственному лицу! 0955799698
Коментарі (3)
Ответ банка
Приватбанк
3 січня 2023, 10:02
Вітаємо!
Перепрошуємо за незручності. Персональне замовлення готівки на відділення по якому певна сума доставляється та резервується за певним клієнтом діє впродовж дня, який було обрано при оформленні замовлення. Якщо на момент вашого звернення в касі є необхідна сума касир може видати готівку без попереднього замовлення.
Що ж до звернення в підтримку, то в телефонному режимі знаходячись в голосовому меню треба натиснути нуль та описати своє питання голосовому помічнику для з'єднання з оператором.
На нашому сайті https://privatbank.ua/ ми розмістили список чергових відділень, які продовжують працювати у разі відключення електропостачання. Якщо у вас є додаткові питання, будь ласка, напишіть нам в приватному повідомленні.
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відділення та банкомати Приватбанку в Днепре 🏦 / Відділення Приватбанк: ж/м Червоний Камінь, 18-А, Дніпро
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Дніпро, ж/м Червоний Камінь, 18-А. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Дніпро, ж/м Червоний Камінь, 18-А- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.