Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Томаківка, вул. Шевченка, 27

Адреса:
Дніпропетровська область, Томаківка, вул. Шевченка, 27
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:00-17:00, (каса: 08:00-17:00, перерва: 12:00-13:00), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
25 квітня 2020, 8:07
«Зайшов у додаток приват24, дивлюся у мене на балансі мінус -21798,37грн. Дзвоню в підтримку з'ясувати ситуацію виявилося що 21.04.2020 було подвійне списання з моєї карти із-за чого карта пішла в мінус. Ліміт оплати в інтернеті коштує 0. Найцікавіше що карта для виплат не КРЕДИТКА це дуже важливо. Вже 4 дні годують обіцянками що друге списання повернеться. Мені це набридло так як на балансі мінус. Тим більше в мене повинно залишитися 5200 грн. особистих коштив.
Оператор приватбанку порекомендував чекати 11 днів то що я повинен смоктати палец, а коли зголодніють діти запропонувати поїсти щебня?
Чуму я повинен чекати свої гроші та ще бути винен -21798,37 грн. за помилки приват банку.
Коментарі (2)
Ответ банка
Приватбанк
25 квітня 2020, 10:48
Добрий день!
Дозвольте нам розібратися в ситуації. Для уточнення Ваших контактних даних ми звернулися до Вас в приватних повідомленнях.
З повагою, ПриватБанк.
5
13 червня 2019, 15:51
Здравствуйте, свой отзыв решила написать впервые, т.к. очень благодарна!
Внезапное отключение электричества, а я в терминале не завершила операцию.Я думаю многие люди могут с таким столкнуться и я хочу подсказать, что все решаемо.Сразу же был шок, что делать?
Благодаря тому, что с Банком ч/з приват 24 по номеру 3700 можно связаться круглосуточно все быстро решилось и в телефонном режиме.
Сотрудница банка принимает у Вас заявку на зачисление средств на Вашу карту (задав ряд уточняющих вопросов, я обратилась сразу же еще стоя возле терминала, все обьяснив забираете карту и уходите ). Дело в том, что когда бы появилось электричество то терминал загрузит главную страницу и Ваши внесенные средства не будут уже зачисленными.
В течении суток как и обещала оператор банка средства были зачислены на карту
Хочу поблагодарить сотрудницу в Приват 24 за помощь, за детальное обьяснение сложившейся ситуации.
А также хочу поблагодарить разработчиков сайта приват 24, за простоту и удобство в использования сайта.
Очень удобно, что есть куда позвонить и круглосуточно получить консультацию в любом вопросе.
Большое ВАМ ВСЕМ СПАСИБО за оперативность и быструю помощь!
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
PrivatBankQM
13 червня 2019, 16:18
Добрый день!
Мы очень рады, что Ваш вопрос был решён и у Вас остались положительные эмоции после взаимодействия с нами. Спасибо за Ваш отзыв и доверие к банку.
С уважением, ПриватБанк.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Томаківка, вул. Шевченка, 27. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Томаківка, вул. Шевченка, 27- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.