Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Хмельницький, вул. Проскурівська, 19

Адреса:
Хмельницький, вул. Проскурівська, 19
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
21 травня 2024, 10:18
Хочу висвітити одну із нових тенденцій які зараз розпоширені в багатьох банках, які підтримує наш державний прівєт…
В той час як всі стараються допомогти ЗСУ і військовим, то багато банків і в тому числі прівєт банк відмовляють військовим в отримані кредитних лімітів і відміняють діючі! От так матеріально і морально вони підтримують військовослужбовців!
Я являюсь більше двадцяти років клієнтом прівєта, маю чотири голд карти і на одній з них є кредитний ліміт 55 тис грн, а також був кредитний ліміт на оплату частинами. Також я отримую зарплату в даному банку і відповідно зберігаю на картрахунку.
Маю рахунки в інших банках і кредитні ліміти більші суми чим в прівєті, періодично користувався кредитами, однак ніколи і ніде не мав прострочок і старався достроковр погасити заборгованість і часто в пільговий період.
Перебуваючи в відпусті я хотів здійснити покупку з оплатою частинами, яке було здивування в відмові цієї операції в магазині і в той же час моральногл униження і ганьби я відчув в той час… Я неодноразово звертавсяв пріветі 24 до операторів підтримки дізнатись причину чому маючи кредитний ліміт на карті чому в мене скасований кредитний ліміт на послугу оплата частинами, не отримав конкретної відповіді, тому що банк регулярно переглядає кредитні ліміти і не зобов’язаний надаваьи пояснення…
Потім поспілкувавшись з сослуживцями я дізнався, що багатьом військовим банки відмовляють в кредитах і відміняють кредитні ліміти. І це в той час як лунають тексти в підтримку, а тут фінансово і морально такі банки тебе топчуть!!!
А ізюминкою цього всього є повідомлення від цього державного банку, який дякує за те що захищаю Україну і з текстом який він хороший банк і надійний, щоб я розмістив депозит на рік в прівєті!!!
Колись я вважав цей банк самим прогресивним і вигідним, але зміна власника погано вплинула га роботу цієї установи, як цьому прикладу, иак і по тому що буваючи в різних відділеннях як реагують і відносяться менеджери до клієнта, а часто бувало що менеджнри не знали продукти і приходилось підказувати ньюанси.
Радує одне, що розвивається і є достойний конкурент який цінить клієнтів — Monobank!
Коментарі (4)
Ответ банка
Приватбанк
21 травня 2024, 11:56
Добрий день!
Ліміт по картці Універсальна, а також за послугою кредитування Оплата Частинами встановлюється індивідуально для кожного клієнта. На це впливає доволі велика кількість факторів. Як тільки ліміт буде відновлено — ми одразу вас додатково повідомимо. Дякуємо за розуміння!
3
26 січня 2023, 11:49
Маю проблему з Приватбанком. Знімала 20000 грн. Банк спитсав з картки 20 тис.грн., а банкомат видав усі купюри по 500 і одну 200 (замість 500). Відповідно 300 не додав. Зверталася в Приватбанк, прийняли заявку, «розібралися», і повідомили що «збою не було», в поверненні 300 грн.відмовлено.
Перед тим розраховувалася карткою в кав’ярні, перша спроба «відмовлено в транзакції», друга спроба — списано кошти. Через кілька днів банк списав кошти ще і за першою транзакцією. Звернулася в Приватбанк, отримала відповідь, що потрібно звертатися в кав’ярню, щоб повернули кошти))) Немає слів, мабуть варто змінювати банк і звертатися в поліцію.
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
26 січня 2023, 12:57
Вітаємо.
Нам прикро, якщо ви відчули незручності під час користування банкоматом. Ми перевіримо інформацію щодо заявки на повернення по вказаній операції та за необхідності додатково зв'яжемось з вами.
Також варто відмітити, що при здійсненні оплати запит на списання формує саме торгова точка, в котрій було використано картку для оплати. За вашим зверненням в підтримку ми можемо подати заявку на оскарження повторного списання, яка буде розглянута за правилами міжнародної платіжної системи. В той же час, ви можете звернутись в торгову точку, яка запитала суму до списання, щоб вони провели повернення дублюючого списання на своїй стороні. Це буде швидше, ніж у разі, якщо ми будемо оскаржувати платіж через платіжну систему.
3
2 грудня 2020, 22:11
02.12.2020 я звернулась на центральне відділення у м. Хмельнцький, за адресою Проскурівська 19, до касира Мельничук К. В., з обміном монет номіналом 0.25 коп. 100 шт. і 1 грн. — 7 шт. (старого зразка, жовта) сумарно на 32 грн. коли касир відволіклась від лежання на стільці і свого телефону, порахувала лише на 20 грн і сказала, що вони закриваються на обід і пафосно закрила жалюзі, хоча виділити ще 20 секунд і дорахувати решту, всього лише 12 грн, в неї бажання не виявилось.
Коментарі (3)
Ответ банка
Приватбанк
3 грудня 2020, 10:32
Добрий ранок!
Перевіряємо інформацію за вашим сигналом.
Ми зателефонуємо вам додатково.
3
7 серпня 2018, 18:23
30 травня з моєї карти було без мого відома знято 823.16грн якимось незрозумілим закордоним сайтом,1 травня цим же сайтом о 6й ранку ще зняли 691 грн. Ці суми знімалися в доларах. Повідомлення про зняття 1ї суми мені надійшло аж 3 травня. Коли я звернулася до операторів з приводу шахрайства, вони просто не чули!!! Все що вони мені могли порекомендувати-це блокування картки та заявка на повернення коштів, а коли я в сотий раз сотому оператору як в онлайн чаті так і на 3700 казала що гроші зняли шахраї вони вели себе так ніби не розуміють мене відповідаючи завчиними фразами.СВОЇ ДАНІ Я НІКОМУ НЕ РОЗГОЛОШУВАЛА НІКОЛИ!!! НЕ ЧУЛИ ЦЬОГО! НЕ Я РОБИЛА ЦІ ОПЛАТИ!!! НЕ ЧУЛИ!!! ЗАЯВКИ СТВОРИЛА З 10 РАЗУ!І В РЕЗУЛЬТАТІ ТОРГОВІ ТОЧКИ ВІДМОВИЛИ В ВІДШКОДУВАННІ ВКРАДЕНИХ БАНКОМ ГРОШЕЙ! НЕ ЗДИВОВАНА ДАНИМ РІШЕННЯМ БАНКУ.А ТЕПЕР ЧЕРЕЗ ТРИ МІСЯЦІ ВТРАЦЕНОГО МНОЮ ЧАСУ ЗАПРОПОНУВАЛИ ЗВЕРНУТИСЯ В КІБЕРПОЛІЦІЮ.а 2Й МІЙ ВІДГУК ПРО ПРАЦІВНИКА ПРИВАТБАНКУ, МАРИНУ ЯКОВЧУК, ДЯКУЮЧИ ЯКІЙ Я ВТРАТИЛА ЩЕ ОДНУ НЕ МАЛУ ДЛЯ СЕБЕ СУМУ. Детальніше: 2 травня, після того як в мене вкрали кошти з картки я вирішила звернутися в центральне віділення приватбанку за консультацією, що потрібно для того щоб повернути ці кошти.На що працівник мені відповіла, що просто створити заявки, я уточнила чи не потрібно звертатися до поліції — вона мене заспокоїла, сказала, що гроші повернуть без звертання в поліцію! Але її як я зрозуміла вже аж через місяць цікавило інше, як на мені побільше заробити, а саме вона побачивши заборгованість кредитних коштів запропонувала розстрочку, не назвавши це розстрочкою, на її думку це мені було б вигідніше, ніж звичайний кредит.з моєї картки було ЗНЯТО ТРИ КОМІСІЇ НЕЗРОЗУМІЛО ЗА ЩО!!!+1340ГРН.ДЯКУЮЧИ ПРИВАТБАНКУ Я ЗА МІСЯЦЬ ВТРАТИЛА БІЛЯ 5000ГРН.ХОЧА РАНІШЕ ПРОБЛЕМ НЕ БУЛО.ПРИВАТБАНК ЗМІНИЛА НА МОГОБАНК.
Коментарі (1)
Ответ банка
Приватбанк
7 серпня 2018, 18:50
Направте, будь ласка, на help@pb.ua Ваші контактні дані, вказавши посилання на відгук, щоб ми могли перевірити інформацію і надати коментарі по Вашому питанню.
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відділення та банкомати Приватбанку в Хмельницькому 🏦 / Відділення Приватбанк: вул. Проскурівська, 19 , Хмельницький
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Хмельницький, вул. Проскурівська, 19 . Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Хмельницький, вул. Проскурівська, 19 - конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.