Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Рівне, вул. Соборна, 108

Адреса:
Рівне, вул. Соборна, 108
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (каса: 09:00-18:00, перерва: 13:00-14:00), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
8 серпня 2019, 12:23
Являюсь клієнтом Приватбанку близько 4 років. До недавна жодних проблем не виникало. Нещодавно з'явилась потреба змінити празвище. Прийшовши до відділення я вичекала довжилезну чергу (бо у відділенні була лише одна працівниця) вона зробила фотокопію ID, витягу, на цьому ніби все. Але через кілька днів мені подзвонили, попросили прийти, бо система не прийняла зісканований документ, знову ж довжилезна черга, і все те ж саме. Через кілька днів знову дзвінок, з питанням чому я не прийшла в зазначений день, хамство з боку працівниці, бо виявляється я повинна була прйити в інше відділення. У підсумку купа витраченого часу і нервів, заради зміни особистих даних, що не мало б викликати стільки проблем. Зараз карту майже не використовую, найблищим часом планую відмовитись від послуг даного банку.
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
8 серпня 2019, 13:25
Доброго дня!
Нам дуже шкода, що Ви стикнулись з такою ситуацією.
Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати Вас одразу повідомлять.
З повагою, ПриватБанк.
без оцінки
15 жовтня 2016, 0:50
положила на карту гроші через термінал,іх не має… сума не значна 500грн… але всеодно дуже неприємно… довіру приват банк втратив… з ним більше співпрацю продовжувати не буду
Коментарі (9)
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Рівне, вул. Соборна, 108. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Рівне, вул. Соборна, 108- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.