Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Ічня, пл. Шевченка, 4

Адреса:
Чернігівська область, Ічня, пл. Шевченка, 4
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:30, (каса: 08:30-17:30, перерва: 12:30-13:30), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1 не зарахована
7 лютого 2019, 19:10
При проведення операції зняття коштів без картки в банкоматі Приватбанку в банкоматі виникла помилка і операцію було скасовано,
але кошти врозмірі 200 грн +2 грн комісії були списані з мого рахунку.Після звернення на гарячу лінію банку кошти мені повернули, але не в обсязі 202 грн( так як операція не була проведена) а в обсязі 200грн і.99 коп.Питання де ділися ще 1,01 грн.При розмові з оператором банку мені сказали що за повернення коштів на мою карту з мене ще знялася комісія в розмірі 3 грн.Питання чому з мене знімається невідомо яка комісія, невідомо за що, за непроведену операцію в банкоматі,і доки ще цей єврейський банк буде дурити людей!?!?!
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
8 лютого 2019, 9:19
Доброго дня!
Вибачте, будь ласка, за завдані незручності.
Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін.
За результатами Вас буде додатково повідомлено.
З повагою, ПриватБанк.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Ічня, пл. Шевченка, 4 . Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Ічня, пл. Шевченка, 4 - конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.