Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Чорнобай, вул. Центральна, 169-А

Адреса:
Черкаська область, Чорнобай, вул. Центральна, 169-А
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30 - 17:30, перерва каси: 12:30-13:30, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
2
4 листопада 2022, 5:20
02 листопада 22року при спробі обміняти долари через термінал ПриватБанк, стався збій, а саме, вніс купюру в 100$ (робив це не однократно, завжди все получалось)вибрав на яку карту конвертація відбудеться,і вауля, справа внизу екрана є кнопка «Обміняти», і вона просто не нажималась.на місці до операторів не дозвонився, пізніше вечером зв’язався з ними через чат в приват24, створили заяву на повернення грошей у випадку якщо інкасація ніби то «підтвердить«що вони там дійсно внесені.
Отак от я попав, читаючи ваші відгуки, думаю це на довго…
3дня пройде, якщо не повернуть гроші, подаю в суд, я всіх на ноги поставлю.
Коментарі (2)
Ответ банка
Приватбанк
4 листопада 2022, 9:02
Доброго ранку!
Перепрошуємо за незручності пов'язані з роботою терміналу.
Якщо ви вже подали заявку на повернення коштів то за результатом її розгляду ми вас проінформуємо. Іноді для опрацювання заявки може знадобитись проведення та звірка результатів інкасації, що дозволить нам впевнитись в тому, що кошти були внесені та визначити їх суму. Ми завжди прикладаємо максимум зусиль, щоб якомога швидше опрацювати заявку та за наявності збою повернути кошти.
5
11 липня 2020, 22:01
Здравствуйте вчера на странице в Инстаграмме участвовал в розыгрыше, почти перевёл мошенникам деньги за комиссию, но спасибо приватбанку что вовремя заблокировали карту. Естественно ни приза ни денег. В чате приват мне очень бисто помогли и решили мою проблему. Специалист Марина в чате помогла перевести деньги на активную карту за что я ее благодарю)
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
12 липня 2020, 9:43
Доброго ранку!
Дякуємо Вам за відгук!
Ми пишаємося тим, що наші співробітники здатні викликати своїм професіоналізмом позитивні емоції.
Також, дозвольте нагадати, що ми склали декілька правил, що допоможуть Вам не стати жертвою шахраїв: https://pb.ua/safeness
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відділення та банкомати Приватбанку в Чорнобаї 🏦 / Відділення Приватбанк: вул. Центральна, 169-А, Чорнобай
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Чорнобай, вул. Центральна, 169-А. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Чорнобай, вул. Центральна, 169-А- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.