Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Канів, вул. Шевченка, 6

Адреса:
Черкаська область, Канів, вул. Шевченка, 6
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30 - 17:30, перерва каси: 12:30-13:30, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
5 не зарахована
21 червня 2020, 23:17
На карту 4731219121707123 на ім'я Кульчицька Мар'яна переведена мною сумма була у розмірі 175грн ніби за троянди, які не вислали… я дізналася, що це шахрайку, факти фото на інших сайтах є підтвердження. Як можна отримати гроші свої назад??? І як її, як Марьяна Кульчицька, Маряна Красуня, Маряна Ткач ще в фб, і люди пишуть, що постраждали, можливо в перні органи написати за шахрайство в соц. Мережах?
Коментарі (5)
Ответ банка
Приватбанк
22 червня 2020, 9:54
Доброго ранку!
Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією. Банк зацікавлений в тому, щоб оберігати своїх клієнтів від шахрайських дій, і завжди працює спільно з правоохоронними органами для розшуку і затримання зловмисників, які чинять протиправні дії щодо клієнтів банку, але, на жаль, в описаній Вами ситуації банк обмежений у своїх можливостях. Розслідуванням випадків шахрайства, а також розшук і затримання злодіїв, згідно із законодавством, знаходяться поза юрисдикцією банку. Цим займаються правоохоронні органи, а банк в свою чергу завжди готовий сприяти цьому будь-яким необхідним чином.

У разі спроби здійснення щодо Вас шахрайських дій банк не може виступати в ролі заявника в поліцію, у зв´язку з тим, що стороною, проти якої ці дії були спрямовані, є Ви. Для проведення розслідування за фактом шахрайства ми рекомендуємо Вам звернутися в правоохоронні органи, які можуть отримати за оформленим, відповідно до чинного законодавства, запитом всю необхідну інформацію.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Канів, вул. Шевченка, 6. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Канів, вул. Шевченка, 6- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.