Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Ємільчине, вул. Соборна, 26

Адреса:
Житомирська область, Ємільчине, вул. Соборна, 26
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:30, перерва: 12:30-13:30, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
4 не зарахована
27 травня 2022, 23:09
Доброго вечора. Подали заявку на допомогу 6500 грн. 30 березня, виплати досі не отримали, яи варто чекати? Карта ПриватБанк
Коментарі (10)
Ответ банка
Приватбанк
28 травня 2022, 10:03
Добрий день!
Міністерство економіки є розпорядником державних коштів, який відповідає за нарахування коштів на вказані рахунки користувачів.
Банк є отримувачем коштів від Міністерства економіки і здійснює зарахування на картку одразу, як тільки гроші надходять на рахунки банку.
На скільки ми бачимо, є деякі затримки у фінансуванні від Мінекономіки — потрібно почекати. Банк відразу зарахує після отримання фінансування.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Ємільчине, вул. Соборна, 26. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Ємільчине, вул. Соборна, 26- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.