Мінфін - Курси валют України

Встановити

жахливе преміальне обслуговування

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Volodymyr Dozirtsiv 13 квітня 2020, 17:12
ніхто не попереджає, що при відкритті депозиту з картки (безготівкові гроші), подальша видача депозиту буде з комісією 1% що з тіла депозиту, що з відсотків. останні півгодини шукав цю інформацію на сайті, проте так і не вдалось найти.

постійна розсинхронізація залишку на рахунку між смс та мобільним додатком навіть при відсутності транзакцій у валюті. співробітники банку не в стані відповісти, що саме є причиною.

миттєві зарахування насправді не миттєві, а треба дзвонити на гарячу лінію та уточнювати чи сума досі в статусі блокування.

сайт ФК Челсі Лондон з продажу квитків на матч називають фішинговим. окрім цього картка мастеркард ворлд блек не працює на сайті Челсі та на багатьох інших сайтах з Великої Британії (інші банки спрацювали).

невиконання інформації з рекламних оголошень.
пакет коштує 350 грн в міс але насправді від цього пакету більше проблем ніж розпіареного преміального обслуговування.

Коментарі - 4

+
0
Італій .
Італій .
15 квітня 2020, 7:30
#
Как бывший премиальный клиент ОТП в целом разделяю твое мнение. Но правды ради хочу уточнить некоторые моменты.

ніхто не попереджає, що при відкритті депозиту з картки (безготівкові гроші), подальша видача депозиту буде з комісією 1% що з тіла депозиту, що з відсотків

Эта норма прописана в тарифах. Появилась она как раз когда я еще был клиентом. Если ты в банке недавно то как бы о чем тебя банк должен предупреждать? Ведь это не нововведение. Типичная уловка банка в расчете на невнимательность.

окрім цього картка мастеркард ворлд блек не працює на сайті Челсі та на багатьох інших сайтах з Великої Британії (інші банки спрацювали).

Тут можно снять вину с банка. Это заскоки самих британцев, у них многие оплаты картой не проходят если карта выпущена не британским банком или не банком ЕС. Еще они любят блокировать доступ на сайты по гео-привязке IP, причем наглухо, ты просто видишь страницу с кодом ошибки или вообще не можешь открыть сайт.

Если ты искал железнодорожные билеты (я именно так впервые столкнулся с этими странностями) то просто попробуй купить билет через сайт другого ж/д оператора, или напиши в поддержку и скажи что не можешь оплатить с украинской карты: у них есть какой-то сайт где принимаются все карты. Если у тебя другой случай - не подскажу.
+
0
Volodymyr Dozirtsiv
Volodymyr Dozirtsiv
15 квітня 2020, 19:54
#
Про депозити мене ніхто не попереджав. депозит відкривався віддалено (через електронні листи). я без проблем міг принести ту ж суму готівкою якби мене попередили про це. так як у нас все йде до кешлес то просто переказав з фоп на картку і далі вже відкривався депозит. 
можна списати на неуважність але преміальні менеджери та керівник відділення, який був в копії, могли попередити що краще внести все готівкою. для чого тоді таке преміальне обслуговування?
вже коли відкривався другий депозит то менеджерка попередила, але оце ставлення з боку оболонського відділення це повне дно.

щодо британція - монобанк спрацював без проблем з 1го разу. там вся суть була в якійсь технології 2.0, яку в нас тоді підтримував тільки приват і моно. але тут була проблема саме як пробували вирішити проблему - банк спочатку падав на мороз що таких платежів нема і не було і що це все типу видумки. довелось впертись і на стороні УПЦ перевірили логи по картці і там виявили проблему. для чого тоді таке обслуговування коли тобі взагалі не вірять і пробують з себе зняти вину?
+
0
Італій .
Італій .
15 квітня 2020, 20:24
#
За информацию по Британии спасибо, поизучаю на досуге. У меня в прошлом году несколько дней жизни ушло на войну с их сайтами в попытке купить билеты заранее.
+
0
Volodymyr Dozirtsiv
Volodymyr Dozirtsiv
16 квітня 2020, 18:41
#
Якщо ще цікавить по Британії то там пейпас працює тільки в автобусах, всюди інші торгові точки вимагають тільки чип. також в деяких місцях не приймало картку.. я тоді забив і перейшов на монобанк в Британії (якраз співпало з припиненням нарахування кешбеку по СЕП)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в ОТП Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 45 46
USD 41 41.5
Всі курси банку

Курс валют в ОТП Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 45 46
USD 41 41.5
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / OTP Bank 💰 / Відгуки про ОТП Банк 📝 / жахливе преміальне обслуговування