Курс валют в Ощадбанку
Просто Жах
Арешт зарплатної картки
Арешт картки
Ощад незнімає арешт
Ощад не знімає арешт хоч постанова у них давно
Це картка для соціальних виплат.Я мати одиначка, двоє дітей банк залишає без засобів існування.Банк як приват -розблокував ще 2 травня.Ощад банк ігнорує клієнтів, кормить обіцянками і не відає дитячі кошти.Дуже прикро що в такому скрутному становищі доводиться відмовляти дітям в засобах існування.
Звонила на гарячу лінію НБУ там відповіли, що в ощад банку треба чекати довго бо це такий банк-на моє питання на якій підставі-відповіді не дали.
За можливістю, ніколи не працюйте з Ощадбанком в м.Дніпро
Розблокування рахунку
ОЩАД БАНК Чудове ставлення до клієнтів
Персонал банку: завжди привітний, обов’язковий, якісно пропонує банківський продукт, має високу кваліфікацію.
Допомога на любі питання
Ви можете дати відповідь на любе питання.
ТВБВ #10010/0143 Смоліне
Смоліне Кіровоградська область відгук
Зняття арешту з зарплатного рахунку
Банк не знімає арешт з карткового рахунку інваліда-пенсіонера
Відкриття картки
Ощадбанк — банк аферист
Ці шахрайські дії банку підтверджуються банком тим, що ні в жодному відділенні, будь-який консультант, не може надати інформації що до строків розблокування карт, гаряча лінія просто не працює, а гроші з рахунків утікають в невизначенному напрямку.
Що до звернення у вайбер, то там якесь бидло безмозгле починає патякати про якусь чергу, що розблокування проходить у порядку черги. Яка черга, хто її вставновлював? І якщо є така черга, то кліент при черзі повинен відразу отримувати номер у черзі, якщо воно офіційне. А так, це лише балачки, аби щось сказати, щоб відчепились.
Отже, самий головний злочинець, який організував цю схему — Наумов Сергій Володомирович, той хто дозволяє бандитські схеми у банку.
Просто жахливо
По суті: у чоловіка по виконавчому впровадженню — закрито, подано на Ощадбанк на розблокування ЗАРПЛАТНОГО!!! рахунка. До сі карта під арештом
Чоловік на фронті!!! БЕЗ КОШТІВ!!!
зі мною звісно ГЛ відмовляється спілкуватись
Я прошу звьязатись зі мною для вирішення питання
Не можуть знати арест з рахунків ! Ощадбанк
Чат менеджери нічим допомогти не можуть чекайте, ми не знаємо. Коли спитала як дізнатися? Кому зателефонувати? Сказали закрита інформація! Писала скарги куди тільки можна все марно!!! Жах, а не банк, не рекомендую!!!
Банк НЕЗАКОННО заблокував рахунок
Подяка за професійну роботу Соболєвій О.Л.
Блокировка счетов