Курс валют в Ощадбанку
Неможливо ввійти в особистий кабінет
Також можна перевірити ситуацію предметно через контакт-центр. Зв'язатись із-за кордону можна за номером телефону (044) 247-84-18 або через сайт банку https://www.oschadbank.ua/card/my-card (обрати значок повідомлення, потім — слухавки).
Без грошей від слова зовсім
Не выдают личные средства
Щодо встановлення обмежень (лімітів) на переказ грошових коштів з картки на картку Ощада
Сьогодні 11 березня 2022 року я намагався здійснити переказ грошових коштів за допомогою Ощад24 (користуюсь ним вже майже 7 років і ознайомлений з його функціями та умовами) на іншу карту Ощада.
Обидві картки НЕ є пенсійними, на обох картках зняті лімітні обмеження на оплату/зняття готівки/переказ тощо.
На даний час особі, якій я намагався здійснити переказ коштів знаходиться у Бухаресті без відповідних грошей, тому з метою допомоги я намагався переказати близько 12 тис. грн.
Разом з тим, мені надходять смс-повідомлення про те, що я перевищив ліміт та операцію відхилено…
Зміг переказати тільки суму еквівалентну 5 тис. грн, а при спробі здійснити наступний платіж з аналогічною сумою — знову відхилено. Як це розуміти? Лімітів та інших обмежень нема, раніше міг і 20, і 50 тис грн надсилати одноразово, а на теперішній час тільки 5 тис на день чи як?
Прошу надати обгрунтовану відповідь.
График
Графік роботи з 8.30 до 15.00.
В 13 сказали що в них обід до 14. Серйозно? Два касири не можна зробити графік 1 вікно до 13.30, інше до 14. З двох терміналів 1 постійно не працює.
тормозит сайт
Обслуживание и непонятные комиссии, которые не один оператор не может объяснить
Игорь Толочко, пытался, но ответ весьма странный. Мне отправили в долларах на долларовую карту, почему оно пришло мне в гривнах? За что вы берет 2 процента от суммы в овердрафт? Когда эту сумму вернёте? Почему зашло на карту только 1441 доллар, где разница, почти 104 доллара. Сейчас война и люди, нуждаются в помощи, нам ее оказуют (даже Америка отменила комиссии в Украину), только наши банки дерут непонятно за что 46,18 $ эта та комиссия что ещё указана в квитанции. Где остальные 104 $ мне ответить не могут. Просьба предоставить корректную информацию, о комиссии, полностью рассказать или расписать, за что такая сумма. Можете перезвонить на мой номер телефона 0 (50) 928 00 35 Бескровный Виталий, ваш клиент уже очень много лет. Очень расстраивает такое отношение, сейчас тяжёлое время, что для нашей страны, что для людей. Просьба перезвонить и проконсультировать, по-моему вопросу.
Не працюе відділення
Рекомендуємо слідкувати за актуальним переліком працюючих відділень:
Затримка пенсії.
в ощадбанку не знають законів
Кошмарная работа ощад 24
Зняття євро в Німеччині
знімала 500є в Німеччині, написано що зняло комісію 474,63 грн. Ок я розумію і з цим згідна, така комісія банку. Але чому курс євро вийшов 35.17 при тому що курс НБУ був 33,17. В загальному разом з комісією вийшло що я знявши 500є втратила майже 1700 грн. Чому Ощадбанк не дотримується курсу НБУ, так як інший державний банк наприклад (Приватбанк, мені без комісії порахувало по 32.78).
При проведенні операції в іноземній валюті по рахунку, що відкритий в гривні:
— сума операції спочатку блокується, потім списується;
— блокується сума в день проведення операції за курсом МПС (Visa або Mastercard), списується — за курсом банку в день списання.
При цьому важливо розуміти, що блокується сума на рахунку в день, коли ви проводите операцію. Списання відбувається в день завершення обробки операції (і відповідно за курсом банку для карток в день списання).
Курс банку для карток на день списання можна переглянути на нашому сайті:
1% — комісія за конвертацію валюти (списується за курсом НБУ).
Как снять деньги в нынешней ситуации?
В даному випадку, якщо клієнт в автоматичному режимі активує нову (не отриману) картку, стара автоматично припиняє дію без можливості відновлення. За таких умов єдине рішення — отримати картку.
Рекомендуємо зателефонувати до контакт-центру за номером телефону 0800210800, аби перевірити ситуацію — чи справді активовано нову картку і стару закрито.
Дуже сподіваємося, що військова ситуація дозволить нам відкрити всі відділення.
Почему нет пенсии, где деньги?
Не нормальный банк!
У меня что-то не так с картой как у Приват??? Что за условия???
Жалоба на действия банка и сотрудников!!!
Серьезно??? Это что за мошенничество по отношению к самому незащищенному слою населения!!!
За можливості, просимо звернутись до відділення. Не обов'язково до керуючого, можна до звичайного менеджера. Працівники перевірять ситуацію — якщо картку видати відсутня можливість, можна зняти кошти з рахунку.
Чому не виконується постанова КМУ
нельзя войти в ощад24/7
єПідтримка
Не работает Ощад24,не могу войти несколько дней
Якщо обидва додатки не працюють із увімкненим VPN, зателефонуйте, будь ласка, за номером 0800210800 для перевірки облікового запису. Оператор зорієнтує в ситуації та повідомить подальші дії.