Технічний збій АБС при зміні паспорта-книжки на ID-картку за кордоном. Блокування доступу до коштів.
Курс валют в Ощадбанку
| PLN | 11.05 | 11.8 |
Я є клієнтом Ощадбанку. Мій картковий рахунок було заблоковано через відсутність руху коштів протягом 6 місяців. Для відновлення доступу необхідно актуалізувати персональні дані.
Склалася замкнута технічна проблема:
1. У системі банку зафіксовано мій старий паспорт-книжечку. Наразі я отримав новий ID-паспорт.
2. Понад місяць я намагаюся оновити дані через застосунок «Дія». Процес ідентифікації запускається, але через розбіжність у типі документа (книжечка / ID-картка) дані в АБС банку не перезаписуються, і система повертає старий паспорт.
3. Більше 5-ти разів звертався до контакт-центру через чат у телеграм, та замовляв відеоідентифікацію — оператори відмовляють у допомозі, оскільки бачать у системі старий паспорт і не можуть прийняти ID-картку.
4. Функція відкриття цифрової картки заблокована.
5. Фізично приїхати в Україну змоги не маю, оскільки перебуваю за кордоном.
Виникає абсолютна зацикленість: банк вимагає відвідати відділення, а дистанційні інструменти («Дія», гаряча лінія) не працюють через внутрішній технічний конфлікт форматів документів у базі Ощадбанку.
Прошу офіційного представника Ощадбанку взяти моє звернення в роботу, передати дані до технічного бек-офісу для індивідуального оновлення профілю та розблокування рахунку.
Готовий надати всі необхідні документи та пройти відеоверифікацію.