Якість обслуговування

Відділення за адресою: Рівне, вул. Віталія Магеля,7
Це самий брехливий банк, який я в своєму житті зустрічала. В цьому банку не вміють ні коректно розмовляти з клієнтами, коли виникають спірні питання, ні взагалі поважати клієнтів. Я подавала скаргу на недопустиму в своїй роботі поведінку керівника відділення в м. Рівному по вул. Магеля 7 і не отримала ніякої реакції зі сторони банку по цьому питанню. Я вирішила звернутися з цього приводу в центральне рівненське відділення і отримала таку відповідь: «Ви відповідь на скаргу не вимагали, а керівник відділення, з якою стався конфлікт до вас дзвонила і розмовляла з вами і все владнала». Брехуни рідкісні! Відповідь на скаргу я просила в телефонному режимі і це записано під час подання скарги по телефону і до мене ніхто не дзвонив і зі мною не розмовляв. Я тепер розумію, чому молода дівчина, будучи керівником відділення, дозволяє собі таку поведінку до клієнтів, тому що таке саме відношення до клієнтів проявляють в центральному рівненському управлінні, спонукаючи її до такої ж поведінки. І такі випадки я знаю бували в інших місцях і є непоодинокими. Я думаю, що яке є керівництво в центальних відділеннях, таке ж саме керівництво є в малих відділеннях. Закрила рахунок в цьому недобанку і надіюся, що не прийдеться сюди звертатися навіть вимушено.

Коментарі

Курс валют в Ощадбанку