Свавілля та некомпетентність стажерів у відділенні Ощадбанку м. Дніпро зриває державну програму мікрогрантів!
Хочу висловити повне обурення якістю обслуговування юридичних осіб та учасників державної програми мікрогрантів «Власна справа» у відділенні Ощадбанку в м. Дніпро.У п’ятницю, 10 липня, на мій рахунок офіційно зайшли цільові грантові кошти у сумі 100 000 грн для розвитку бізнесу. Того ж дня я звернулася до відділення з повним пакетом документів (договір, рахунок) для оплати офісних меблів. Менеджер, яка виявилася стажеркою, відмовилася проводити платіж, попросивши «зачекати до понеділка».Сьогодні, у понеділок 13 липня, я провела у відділенні цілий день. Стажерка відверто морочила мені голову, придумувала технічні причини, а потім прямо заявила, що її керівниця перебуває у відпустці, тому вона «чогось чекає» і боїться проводити грантовий платіж самостійно.Як підсумок: через дві доби бездіяльності банку в мене зривається договір поставки, меблева фабрика через безпекову ситуацію в Дніпрі та ризики обстрілів складу благає забрати товар, а я як підприємець не можу запустити роботу! Я щодня проводжу десятки важливих фінансових операцій, і для мене дико, що державний банк, який є партнером програми «Власна справа», блокує ОДИН цільовий платіж два дні через те, що на робочому місці залишили абсолютно непідготовленого працівника.Вимагаю від керівництва Ощадбанку негайно втрутитися в ситуацію, провести платіж та притягнути винних до відповідальності за зрив регламенту обслуговування грантових коштів!
Курс валют в Ощадбанку
| PLN | 11.2 | 12 |