Працівники ощад банку ігнорують постанову про визначення коштів
Добрий день.Місяць по тому, а саме 18.05.2026 у відділення ощад банку що знаходиться у місті Вінниця, вул.Магістрацька 80, надійшла постанова від виконавчої служби про визначення рахунку.Я прийшла до відділення у середу 17.06.2026 так як під час війни проживаю за кордоном і змоги прийти раніше не було.Так як у мене раніше були накладені арешти на рахунки виконавчою службою, дитячі аліменти в сумі 14000 грн були заблоковані, і щоб я могла зняти ці кошти з рахунку виконавець направив постанову до банку про визначення рахунку.Працівниця банку з якою я спілкувалась в перший день сказала що в системі стоїть червоний прапорець і кошти заблоковані, на моє питання що робити далі мені не надали жодної відповіді.Я звернулася до іншого спеціаліста цього д відділення, і мені сказали що із за старих проваджень система блокує рахунок.На скільки я знаю що під час воєнного стану я маю право знімати кошти в сумі двох мінімальних зарплат навіть при наявності старих або нових проваджень.Скажіть будь ласка, що мені далі робити? Звертатись з скаргою до НБУ чи до керівника відділу?
Курс валют в Ощадбанку
| PLN | 11.3 | 12.1 |