04 червня 2026 року о 13:36 звернувся до відділення Ощадбанку за адресою [Впишите адрес отделения] для оплати штрафу (17 000 грн) та судового збору (665,60 грн). Надав касиру чіткі реквізити. Співробітник банку проявила неуважність і повністю переплутала платіжні документи та суми місцями, відправивши велику суму на рахунок судового збору в Київ, а меншу — на поліцію.Через цю халатність я ледь не пропустив строк оплати штрафу, що призвело б до його подвоєння до 34 000 грн виконавчою службою. Тепер я змушений витрачати власний час на подачу заяв до суду та Департаменту патрульної поліції для повернення коштів з бюджету.Найбільше обурила реакція керівництва відділення. Замість допомоги та визнання помилки касира, мене звинуватили в тому, що я «сам підписав чек і мав перевіряти рахунки». На додачу, керівництво відділення відмовилося виправляти внутрішню помилку свого працівника та відправило мене самостійно розбиратися до Головного управління Державної казначейської служби (ГУК) у Харківській області. Це пряма спроба перекласти відповідальність за неякісну фінансову послугу на клієнта та приховати некомпетентність касира. Вимагаю від Головного офісу проведення службової перевірки та покарання винних!

Коментарі

Курс валют в Ощадбанку

Курс валют в Ощадбанку

Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відгуки про Ощадбанку 📝 / Груба помилка касира та спроба керівництва відділення перекласти провину на клієнта.Груба помилка касира та спроба керівництва відділення перекласти провину на клієнта.