04 червня 2026 року о 13:36 звернувся до відділення Ощадбанку за адресою [Впишите адрес отделения] для оплати штрафу (17 000 грн) та судового збору (665,60 грн). Надав касиру чіткі реквізити. Співробітник банку проявила неуважність і повністю переплутала платіжні документи та суми місцями, відправивши велику суму на рахунок судового збору в Київ, а меншу — на поліцію.Через цю халатність я ледь не пропустив строк оплати штрафу, що призвело б до його подвоєння до 34 000 грн виконавчою службою. Тепер я змушений витрачати власний час на подачу заяв до суду та Департаменту патрульної поліції для повернення коштів з бюджету.Найбільше обурила реакція керівництва відділення. Замість допомоги та визнання помилки касира, мене звинуватили в тому, що я «сам підписав чек і мав перевіряти рахунки». На додачу, керівництво відділення відмовилося виправляти внутрішню помилку свого працівника та відправило мене самостійно розбиратися до Головного управління Державної казначейської служби (ГУК) у Харківській області. Це пряма спроба перекласти відповідальність за неякісну фінансову послугу на клієнта та приховати некомпетентність касира. Вимагаю від Головного офісу проведення службової перевірки та покарання винних!

OkeyDoki
OkeyDoki
14 червня 2026, 17:30
Важно по правилам НБУ: Если кассир допустил ошибку в реквизитах по своей вине (вы дали правильный бланк, а он ввел неверно), банк обязан исправить ошибку за свой счет. Но если вы подписали документ или забрали квитанцию с ошибкой и ушли, доказать вину банка будет крайне сложно

Курс валют в Ощадбанку

PLN 11.2 12

Курс валют в Ощадбанку

PLN 11.2 12
Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відгуки про Ощадбанку 📝 / Груба помилка касира та спроба керівництва відділення перекласти провину на клієнта.Груба помилка касира та спроба керівництва відділення перекласти провину на клієнта.