Кривое обновление Ощада и хаос с датами выписки!

«Профессионализм» киевских айтишников Ощада — это дно. Позор вашему приложению! Вы там в Киеве вообще мышей не ловите? Своими обновлениями вы превратили банковскую выписку в хаотичный квест. Человек заходит, видит баланс, рассчитывает свои деньги, а вы списываете суммы задним числом через два дня! Прикрываетесь терминами «клиринг» и «бюджетные периоды», потому что руки растут из одного места и вы не способны настроить отображение по дате авторизации и блокировки. Из-за вашей лени и кривого кода люди должны с валидолом пересчитывать баланс, пока под шумок через ваши хваленые шлюзы вроде RozetkaPay улетают левые списания и донаты. Ваша шкурка вычинки не стоит ломаного гроша. Полная профнепригодность столичной IT-команды. Удаляю этот позор и перехожу в банк, где программисты умеют делать выписку для людей, а не для галочки в отчетах!

30 травня 2026, 11:20
Михаил Гутник

В Ощаданке платежи,переводы проводятся от двух часов до трёх банковских дней (ЭТО ОФИЦИАЛЬНЫЙ ОТВЕТ БАНКА),после операции лучше всего проверить статус обработки операции,а не просто смотреть баланс,«отримати квитанцію»,там видно статус операции.
31 травня 2026, 12:19
Шановний, ви взагалі читали відгук чи просто вирішили продемонструвати знання банківських термінів з методички Ощаду? До чого ви тулите свої «три банківські дні» та перевірку статусів квитанцій? Мова йде не про швидкість проведення транзакцій, а про технічний хаос та діру в безпеці! Суть претензії в тому, що банк допускає подвійний овердрафт та дублювання звітів: спочатку йде списання з одним звітом по операції, а потім система випльовує другий звіт по тій самій транзакції. І саме під час цього штучного збою, користуючись розсинхронізацією балансу, через шлюзи RozetkaPay здійснюються незаконні, ліві списання, які взагалі не авторизовані клієнтом! Це не «очікування обробки клірингу», це відверте мародерство серед білого дня, коли через кривий код IT-департаменту банку з картки втихую зникають гроші. Не треба тримати людей за ідіотів і вигороджувати технічний бардак та приховані крадіжки своїми черговими казками про регламент платежів!
31 травня 2026, 12:24
І на майбутнє: якщо банк і надалі намагатиметься закривати очі на подібні прецеденти та надсилатиме мені шаблонні відписки замість проведення реального службового розслідування щодо безпеки шлюзів, ця справа не обмежиться коментарями на форумі. Офіційна скарга з детальним таймінгом технічного збою та несанкціонованого доступу до рахунку буде направлена безпосередньо до Національного банку України (НБУ) та правоохоронних органів для перевірки відповідності вашої ліцензії стандартам безпеки. Раджу тверезо оцінювати ситуацію і не вважати себе недоторканними — відповідати за фінансові махінації в системі доведеться за всією суворістю закону.
31 травня 2026, 16:28
Михаил Гутник,Може я не розумію про що Ви пишете,але я користуюся ,як пенсіонер цим банком з 2014,замовляю товари,на промі,розетці,TEMU,АЛІ,і багато іншіх магазинів,ніяких лівих звітів в мене просто не було,та подвійних овердрафтів теж.Це по перше,а по друге тут банківські робітники не відповідають на відгуки з 2022року.
31 травня 2026, 17:13
Так и было до трехнедельного обновления. Пром подтвердил незаконное снятие и вернул сумму. Да еще и при условии что у продавца оплата только на ибейн. Мне ненадо простой люд и пенсионеры мне нужны разработчики кто дыру сделал. При оплате приходит сообщение с вас снято ХХХгрн при условии что я подтвердил заказ, а не р2р оплату, и чз 2−3 дня приходит снова с вас снято ХХХгрн. С чего б это башня пошатнулась? Так что советую после последних обнавлений держать руку на пульсе особенно на шлюзе розеткапэй.
1 червня 2026, 9:52
Повторю,в очередной раз, никто из работников банка,а тем более разработчиков,которые и до 2022 года сюда не заходили,здесь не ответят,кроме проходивших мимо клиентов банка.Попробуйте поднять вопрос на facebook-е,там есть форумы Ощадбанка,где работники читают и отвечают.Но фильтруйте там тоже форумы потому,что ,как здесь попадались мошенники,там тоже такие есть.
1 червня 2026, 14:41
Шановний, я сам на пенсії вже 6 років, а в інтернет-торгівлі (на Промі, Аліекспресі, Джумі тощо) активно купую ще з 2010−2015 років. Замовляв речі і по 2, і по 4 тисячі гривень, збирав ігрові комп’ютери собі та сину на сучасній пам’яті DDR5, а також робив масштабні закупівлі для підприємств. Тож внутрішню кухню шлюзів, замовлень та заліза я знаю досконало. Радий, що вашій картці досі щастило оминати системні збої, але ваш особистий стабільний досвід ніяк не скасовує конкретну технічну діру в процесингу, з якою зіткнувся я. Радий, що вашій картці досі щастило оминати системні збої, але ваш особистий стабільний досвід ніяк не скасовує конкретну технічну діру в процесингу, з якою зіткнувся я. Радий, що вашій картці досі щастило оминати системні збої, але ваш особистий стабільний досвід ніяк не скасовує конкретну технічну діру в процесингу, з якою зіткнувся я. Повторюю: факт несанкціонованого списання без 3D-Secure підтвердження під час замовлення на IBAN уже офіційно визнаний та закритий поверненням коштів з боку торгової площадки. Проблема виникла саме всередині баз самого банку після їхнього «масштабного оновлення» від 17 травня. Якщо ви не бачите різниці між звичайним очікуванням клірингу та критичним багом безпеки системи — утримайтеся від поблажливих порад. На все добре.
1 червня 2026, 14:57
І наостанок, шановний «19036256», додам (бо сайт Мінфіну через лаги продублював мій попередній текст, прямо як Ощадбанк свої виписки): На відміну від вас, я не ховаюся за безликим набором цифр. Я зареєструвався під своїм справжнім ім'ям, і мені нема чого приховувати від людей. Ваша затята відданість Ощадбанку та настійне бажання перевести тему з критичного багу безпеки на правила форуму викликають повагу. Але залиште ці казки про регламенти для тих, хто не вміє читати фінансові документи. Факт незаконного списання без 3D-Secure доведений, кошти повернуті маркетплейсом як помилкові. Подальша дискусія з анонімом мені не цікава. Сподіваюся на вашу допомогу і на те, що на зв’язок зі мною вийде реальний співробітник Ощадбанку або розробник, який безпосередньо відповідає за безпеку системи, а не сторонні радники. Чекаю виключно на офіційну відповідь банку. Успіхів.

Курс валют в Ощадбанку

Курс валют в Ощадбанку

Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відгуки про Ощадбанку 📝 / Кривое обновление Ощада и хаос с датами выписки!