Не зараховані кошти на рахунок через термінал

21.04.26 м. Горішні Плавні поповнювала рахунок Ощадбаку на 4 тис. грн. через термінал у відділенні. Термінал гроші прийняв, видав повідомлення про помилку, зарахування не відбулося. Хамовита співробітниця контакт-центру прийняла заявку на повернення коштів та повідомила, що розглядати її будуть 30 днів. В мене є повідомлення від банку в вайбері про помилку операції на 4 тис., тобто бак сам зафіксував факт. Я так розумію, що буде інкасація банкомату, де 4 тис. в порівнянні з зарахованими коштами на рахунок — це надлишок. Що розглядати 30 днів? Те що термінал працює некорректно (спочатку бере кошти, а потім пише про помилку) це проблема клієнта? Чому я мушу 30 днів чекати на розгляд заявки та невідомо скільки на повернення своїх коштів, які в мене фактично відібрав банк? Це не сервіс, це генератор додаткових проблем для людини.

19036256
19036256
21 квітня 2026, 23:30
Snu29823951,не нервуйте,оператори банку всім так кажуть,навсяк випадок,а повернення може пройти автоматично мінімум через три доби,Ви заяву написали і це зробили вірно,у терміналі помилка зафіксувалася,скоро одержите гроші на ваш рахунок.

Курс валют в Ощадбанку

Курс валют в Ощадбанку

Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відгуки про Ощадбанку 📝 / Не зараховані кошти на рахунок через термінал