Блокування доступу до соціальних виплат на дитину (7000 грн) та неможливість дистанційної ідентифікації.
Курс валют в Ощадбанку
| PLN | 11.15 | 12.1 |
Пенсійний фонд України (ПФУ) на підставі мого звернення від 16.01 призначив мені допомогу на дитину у розмірі 7000 грн. Рахунок було відкрито в Ощадбанку автоматично.
Проблема полягає в тому, що я не можу отримати доступ до своїх коштів через мобільний додаток «Мобільний Ощад». Система видає помилку, що мій номер телефону «не належить клієнту». При цьому я вказувала актуальні дані (паспорт, ІПН, номер телефону) у зверненні до ПФУ, і вони є вірними.
Я неодноразово зверталася на гарячу лінію банку (0800210800), але оператори відмовляються актуалізувати мій фінансовий номер дистанційно, вимагаючи лише особистого візиту до відділення.
На даний момент я фізично не маю можливості відвідати банк (знаходжуся з маленькою дитиною). Банк фактично позбавляє мене доступу до державних соціальних виплат, які вже знаходяться на рахунку.
Прошу:
Представників банку зв’язатися зі мною для проведення дистанційної ідентифікації (відеоверифікації або через «Дію»).
Актуалізувати мій номер телефону як фінансовий у системі банку.
Надати доступ до мого рахунку в додатку, щоб я могла скористатися коштами без фізичного отримання пластикової картки.
Сподіваюся на оперативне вирішення питання, оскільки ці гроші життєво необхідні для дитини.