Оцінка банку -0

Anastasiya2701 5 грудня 2025, 17:57
Відділення за адресою: Харків, вул. Холодногірська, 7
Найбюрократичніший банк з усіх можливих!!! Я є клієнткою Ощадбанку близько 3-х років. На початку війни залишилась без роботи, і для Центру зайнятості потрібно було зробити картку саме в Ощад. Для замовлення, треба обов’язково приїжджати в відділення, а потім чекати близько 14 днів. Згодом, прокористувавшись якийсь час, вона в мене пролежала. Картку заблокували, я звернулась до відділення, повідомила що через деякий час мені на неї будуть надсилати виплати, і я стану активним користувачем, взяла реквізити. Нарешті, мені надійшли кошти, я звернулась до відділення, щоб перевипустити картку, та зняти кошти. Картку перевипустити, але дуже неохоче, коли я звернулась до каси, щоб зняти готівку, з’ясувалося, що в мене ліміт 1000грн на добу для зняття коштів, і я можу це зробити тільки в відділеннях 1−2 типу!!! Проїхавши до найближчого до мене такого 80 км, почекавши годину на вулиці, бо повітряна тривога, і ще півгодини у фахівця, де проводили ще додатково відео ідентифікацію!!! Після цього, мені повідомили, що мої документи відправляють на Київ, і це займе ще 2 робочих дні та мені передзвонять!!! Вже третій день чекаю, телефонувала на гарячу лінію, там ще 20 хвилин витраченого часу, і мені дали номери відділення, щоб дізнатися там. Але ж там тільки гудки, і ніхто не відповідає!!! Це просто ЖАХ та неповага до клієнтів. Чому в інших банках все просто і легко, а тут такі перепони?

Коментарі

Курс валют в Ощадбанку