Поставив 1 тому, що 0, на жаль, поставити не можливо

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
IlliaKurinnyi 5 грудня 2025, 11:47
Найгірший банк з яким ми тільки звʼязувались. Ніколи не ставайте клієнтами Ощад, а якщо стали, краще знімайте всі гроші та біжіть до іншого банку. Оформили дружині євро картку, ми зараз за кордоном та забули її в Україні. Дружина дзвонила в службу підтримки, щоб отримати доступ до додатку, адже звичайно реєстрації через дію тут немає, а судячи з допотопності цього банку, вона зʼявиться через років 50.

Вони порекомендували заблокувати картку, сказали розблокування займе 30 секунд, ми погодились, адже не знали де саме вона знаходиться, а родичі у нас в квартирі її не знайшли. Потім просто почалось якесь своє опитування від служби підтримки, яке треба тільки їм. Було відчуття, що служба підтримки це ми, а вони подзвонили віришити якісь свої питання.

Потім ми все-таки знайшли карту і вирішили залогінитись в додаток, щоб розблокувати її. Залогінитись не змогли, бо заблокована, подзвонили знову в службу підтримки, щоб розблокувати. Вони почали просити зробити голосовий сліпок, який вже був зроблений в попередньому дзвінку, потім звичайно ж хвилин 10 пропонували яку свою фігню, а потім нарешті ми дойшли до того, що нам треба розблокувати карту. Але виявилось через те, що були спроби (від нас же самих) увійти в додаток використовуючи нашу ж карту, тепер навіть за голосовою індентифікацією не можливо, треба перевипускати карту. Проте ми не можемо це зробити, бо за кордоном.

Дякую цьому «найкращому» банку за такий неперевершений рівень безпеки. Тут кошти захищені так, що навіть власник карти не може отримати до них доступ!

19036256
19036256
5 грудня 2025, 14:44
IlliaKurinnyi, а я Є клієнтом Ощадбанку вже 11 років, до того ж древній пенсіонер, не займаючись такою фігнею, як Ви займалися, нормально користуюся послугами цього банку, нагадаю ще раз 11 років.Банк винен, що Ви не взяли свою карту з собою за кордон, не записали хоча б номери та дані свєї картки? А про захист Ваших же коштів Ощадбанком не думали? Шахраї вигудують такі нові схеми шахрайства, що попадаються навіть богаті знаменитості, а Ви хотіли, щоб по здвінку не з України, клієнта з України, Вам відновили доступ до Ваших грошей,і що потім-КАЛАВУР в Ощадбанку нема ніякого захисту моїх коштів? До речі, перед від'їздом за кордон, клієнти Ощадбанку, зобов'язані були попередити банк про виїзд, що будуть користуватись рахунком за кордоном.Ви це зробили? Особисто Вашим діям та відгуку оцінка навіть не один, а великий НУЛЬ.

Курс валют в Ощадбанку

EUR 49 49.6

Курс валют в Ощадбанку

EUR 49 49.6
Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відгуки про Ощадбанку 📝 / Поставив 1 тому, що 0, на жаль, поставити не можливо