ЗНЯТТЯ ГОТІВКИ ПО ДОВІРЕНОСТІ

Валерія Садигова 10 жовтня 2025, 20:48
Відділення за адресою: Харків, вул. 92-ї бригади, 29
Якщо Ви бажаєте зняти готівку в цьому банку по нотаріальній довіреності, то це просто треш банк який ніяк Вам не віддасть Вам ваші гроші!!!
Я маю рахунок в ощад банку, та зробила довіреність в нотаріуса для зняття готівки та керування моїм рахунком (відкриття закриття рахунку саме цього рахунку зняття готівки і т.д, це прописано в довіреності) щоб готівку могла отримувати моя мати

Але Ваш працівник в м. Харків, Грицевця 29, Подгайна Юлія Михайлівна, каже що так не можна. А з якого це дива, вони не знають, а просто так їх банк Вирішив.Хоча гаряча лінія каже що можна, а працівникам банку на це начхати.

Я ФОП в, А банк, приват банк моно банк, і маю рахунки за якими по довіності певна людина знімає кошти, без усяких питань навіть без довіреності нотаріальної, в просто через додаток зробивши довірену особу.Але в Ощадбанку чхали на Вас.

Це вже вважається порушенням прав людини.
Тому при відкритті рахунку в цьому банку будь ласка,1000 разів подумайте бо пошкодуєте в разі якщо Ви особисто не зможете зняти свої кошти.

Миру Вам
Миру Вам
3 листопада 2025, 14:10
А нам ось сплатить за дорученням не дають :))) Вам гроші не віддають, а в нас не беруть :))) комедійний триллер с елементами еротики

Курс валют в Ощадбанку

Курс валют в Ощадбанку